OBUCITE DRESOVE, PA PRAVAC "MARAKANA": Delije uputile POZIV zvezdašima pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.07.2022

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda, uz pomoć 12. igrača, juri novi plasman u elitu.

OBUCITE DRESOVE, PA PRAVAC "MARAKANA": Delije uputile POZIV zvezdašima pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona! (VIDEO)

Foto: fkcrvenazvezda

"Delije" tokom meča u Lučanima

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Mladost rezultatom 2:1, čime su stigli do treće prvenstvene pobede, a "Delije" su tokom meča u Lučanima uputile specijalan poziv zvezdašima.

Naime, aktuelnog prvaka Srbije 3. avgusta na stadionu "Rajko Mitić" očekuje prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a Sever je pozvao pristalice našeg najtrofejnijeg kluba da u dresovima Zvezde dođu na "Marakanu".

- 03.03. - Marakana - svi u dresu Crvene zvezde - pisalo je na transparentu koji su istakle "Delije" za vreme gostovanja na zapadu Srbije.

Podsetimo da će izabranici trenera Dejana Stankovića put do plej-ofa za ulazak u elitno takmičenje potražiti protiv boljeg iz dvomeča Pjunik - Didelanž, a Luksemburžani su prvi duel u Jermeniji rešili u svoju korist sa minimalnih 1:0.

U međuvremenu, Crvenu zvezdu očekuje i četvrti izazov u šampionatu, i to u petak kada će ugostiti Radnik, uz podsetnik da je surdulički superligaš crveno-belima otkinuo čak pet poena minule sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading