Pižon posle žreba: Možemo da igramo sa njima! Džajić pozvao Delije da NAPUNE "Marakanu"!

Autor:

Sport

18.07.2022

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reakcije sa "Marakane" nakon izvlačenja.

Pižon posle žreba: Možemo da igramo sa njima! Džajić pozvao Delije da NAPUNE "Marakanu"!

Foto: Starsport

Dragan Džajić i Vladimir Petrović Pižon

Legende Crvene zvezde Dragan Džajić i Vladimir Petrović Pižon izrazile su zadovoljstvo ishodom žreba u Nionu, a uglas su poručile da je "moglo biti gore".

Podsetimo da će se aktuelni prvak Srbije u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona sastati sa boljim iz dvomeča Pjunik/Didelanž.

Treba da budemo zadvoljoni kada se uzme u obzir koga smo sve mogli da izvučemo na žrebu, i nadam se da je i trener Stanković zadovoljan, da je i on to želeo. Iz svog iskustva mogu da kažem "prvo skoči, pa reci hop", ali dolaze dve utakmice u kojoj imamo dobru šansu da prođemo dalje i nadam se da ćemo je iskoristiti. Tu sam uvek da pružim podršku i da podelim neko iskustvo, ali što se saveta za igrače tiče tu je trener koji to radi veoma dobro. Za sada sve protiče po planu, dve pobede na startu sezone, dobro igramo i nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu. Nama je veoma važno i to kako igramo u prvenstvu, a ekipa iz meča u meč pokazuje da je u sve boljoj formi. Odlično smo počeli i treba tako i da nastavimo - rekla je treća Zvezdina zvezda, a potom je pozvala "Delije" da budu 12. igrač i u Evropi, kao tokom prva dva prvenstvena kola.

Navijači uvek daju vetar u leđa, imali smo priliku i sad u to da se uverimo. Letnje je vreme, dugo se u Srbiji nije igralo u julu, a opet su došli u velikom broju. Svi smo zadovoljni podrškom i nema sumnje da će tako biti i u budućnosti. To je ono što krasi Zvezdu, navijači koji su uvek tu - podvukao je Džajić. 
 

Pižon je konstatovao da je svaki rival na evrosceni vredan poštovanja, uz jasnu poruku - nema opuštanja.

Potencijalni protivnici su korektni, možemo sa obe ekipe da igramo, ali ne smemo da se opustimo, jer svaki rival može da napravi problem, ako se olako shvati. Žreb je doneo ono što smo priželjkivali, jer je svakako moglo i gore. Pozitivna stvar je da je kod nas prvenstvo počelo i da igrači ulaze u formu, što se videlo i posle prve dve utakmice. U dve utakmice smo postigli devet golova i to je dobro, ali ne treba previše da hvalimo, već da nastavimo da igramo. Posle četiri utakmice, doći će i ta peta, prva evropska, i siguran sam da ćemo biti još spremniji. Samo je izuzetno bitno da nikog ne potcenimo - počeo je Pižon, a potom je dodao:

Na svakoj utakmici imamo vetar u leđa od strane publike. Lepo je što je toliko ljudi bilo na stadionu u prve dve utakmice i nadam se da će tako i da se nastavi. Pravimo dobar tim i bićemo još bolji u nastavku sezone - podvukao je Vladimir Petrović Pižon. 
 

Crvena zvezda će prvi meč odigrati 2. ili 3. avgusta na stadionu "Rajko Mitić", dok je revanš zakazan za 9. avgust u Jermeniji ili Luksemburgu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading