Mrkela oprezan posle žreba: Pjunik i Didelanž su teški rivali!

Autor:

Sport

18.07.2022

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Crvene zvezde poštuje Jermene i Luksemburžane.

Mrkela oprezan posle žreba: Pjunik i Didelanž su teški rivali!

Foto: fkcrvenazvezda

Crvena zvezda je saznala da će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona odmeriti snage sa boljim iz dvomeča Pjunik - Didelanž, a utiske posle žreba izneo je sportski direktor prvaka Srbije Mitar Mrkela.

- Kada igramo kvalifikacije za Ligu šampiona, onda tu nema lakih protivnika. Svaki šampion države zaslužuje ogromno poštovanje i težak je rival, a takav je slučaj i sada sa Pjunikom i Didelanžom - rekao je Mrkela za klupski sajt.

Republika

Foto: fkcrvenazvezda

Mitar Mrkela

Nastavio je u istom ritmu.

- Imaju naš respekt i maksimalno ćemo pristupiti tom dvomeču, jer znamo šta nam je činiti. U obavezi Crvene zvezde je da uvek ide na pobedu i svesni smo toga, a ostaje nam još da sačekamo da oni odigraju dvomeč i da definitivno saznamo ime rivala. Neće biti lako, ali želimo da prođemo i verujem da će ekipa uspeti to da ostvari.

Na kraju se osvrnuo i na sam start takmičarske godine.

- Dobro smo ušli u sezonu, svesni smo da nas čekaju veliki izazovi u avgustu, takođe i publika prepoznaje trenutak i sve više ljudi je na stadionu. Spremni smo za evropske izazove - poručio je Mrkela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading