PRESEDAN NA MARAKANI: Zvezda plaća više nego što MORA - Dekijeva velika želja STIŽE u Ljutice Bogdana?!

Autor:

Sport

18.07.2022

06:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, nazire se kraj sage oko Stefana Mitrovića.

PRESEDAN NA MARAKANI: Zvezda plaća više nego što MORA - Dekijeva velika želja STIŽE u Ljutice Bogdana?!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Fudbaler Radničkog Stefan Mitrović velika je želja Crvene zvezde, a prvak Srbije spreman je da plati i više nego što mora kako bi ispunio želju trenera Dejana Stankovića da ga dovede na naš najveći stadion.

Naime, Mitrovićev ugovor sa "meraklijama" je jasan - ko "iskešira" 500 hiljada evra može da ga vodi sa "Čaira, ali...

Crveno-beli nameravaju da pojačanje dovedu na džentlmenski način, kako bi ostali u korektnim poslovnim odnosima sa Nišlijama. Ivica Tončev je izjavio da klub sa juga Srbije traži milion evropskih novčanica za svog najboljeg igrača, a sva je prilika da će Beograđani isplatiti tu sumu, bez obzira na važeći ugovor.

Ukoliko u bilo kom prelaznom roku Klubu bude ponuđena i isplaćena otkupna klauzula za igrača Stefana Mitrovića od minimum 500.000 evra (petstohiljada evra), klub se obavezuje da će igraču izdati svu neophodnu dokumentaciju za njegovo dalje registovanje - otkriva "Mozzartsport".

U celoj priči postoji još jedan "problem". Ako Mitrović zaigra za "Real sa Nišave" protiv Gzire u sklopu kvalifikacija za Ligu konferencija, ne bi mogao da nastupi u crveno-belom dresu sve do grupne faze nekog od evropskih takmičenja.

Bilo kako bilo, Deki ga silno želi, a na ljudima iz Ljutice Bogdana je da pronađu način i dovrše transfer koji bi dodatno ojačao igrački kadar pred izazove na tri fronta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Tomislav

18.07.2022 09:33

Da li ste normalni?! Zvezdaš sam otkad znam za sebe, ali ne sme se biti prokleto alav. Ostavite Radničkom Mitrovića za Evropu, ionako sada imamo kadar igrača kakav nismo imali skoro. Varate se da ste oprali savest time što će te ga platiti milion evra. Radničkom je potreban kvalitetan igrač za Evropu, a kod nas će verovatno više sedeti na klupi. Razmislite malo, ako imate srca i razuma!