Zvezda produžila prodaju sezonskih: Nove cene u dodatnom roku!

Autor:

Sport

31.07.2022

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači šampiona Srbije dobili novu šansu da kupe karte za celu sezonu.

Zvezda produžila prodaju sezonskih: Nove cene u dodatnom roku!

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda je putem klupskog sajta i društvenih mreža obave sve navijače da je prodaja sezonskih karata zbog velikog interesovanja produžena pod izmenjenim uslovima u još kratkom roku. Svi zvezdaši svoje sezonske karte mogu nabaviti u Servisu za članstvo na stadionu Rajko Mitić ili onlajn.

Prodaja sezonskih karata počinje u subotu od 15 časova. Cene su izmenjene za nove sezonce, dok je cena obnove ostala ista. 

Benefit sezonskih karata je da važe za utakmice dva kola kvalifikacija za Ligu šampiona, dok će za mečeve grupne faze evropskog takmičenja, za koje će se tražiti karta više, sezonci imati rezervisano mesto uz popust na paket karata od 30%. Samo kroz ta dva benefita, pored ostalih, vrednost sezonske karte se praktično isplaćuje, pa će za sezonce sve utakmice u prvenstvu biti faktički besplatne uključujući i sve prvenstvene derbi utakmice.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Cene sezonskih ulaznica FK Crvena zvezda

- Zvezda je bezbroj puta pokazala da je velika porodica, a u skladu sa tim su u ponudi i porodične sezonske karte. Vlasnik ove ulaznice ukoliko se radi o sektoru zapad i istok može da obezbedi dodatnu porodičnu kartu za dete po ceni od 1000 dinara, dok je u slučaju sektora VIP zapad cena 4000 dinara - navodi se na klupskom sajtu.

- Pozivamo sve zvezdaše da u ovom kratkom roku rezervišu svoje mesto na Marakani u verujemo istorijskoj sezoni koja je tek počela - dodaje se.

Podsećanja radi, kupovina sezonskih karata moguća je uz obnovljeno članstvo.

Radno vreme Servisa za članstvo je: ponedeljak – petak: od 10 do 19 časova, subota: od 11 do 16 časova

Kupovina je dostupna i onlajn, putem ovog linka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading