Posle 15 godina NIKOLINA SMRT JE I DALJE MISTERIJA! Upucan ispred kuće, porodica veruje da je krivac na slobodi!

Autor:

Hronika

31.07.2022

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt studenta Ekonomskog fakulteta Nikole Albijanića, koji je pre 15 godina umro maltene ispred svoje kuće i dalje je ostala misterija.

Posle 15 godina NIKOLINA SMRT JE I DALJE MISTERIJA! Upucan ispred kuće, porodica veruje da je krivac na slobodi!

Foto: pixabay.com

Ilustracija

Student Ekonomskog fakulteta Nikola Albijanić stradao je pre 15 godina praktično ispred svoje kuće u niškom naselju Branko Bjegović. Imao je samo 20 godina.

Njegova smrt je i deceniju i po - misterija!

Zvanično, Nikola je preminuo od rana izazvanih hicima iz vatrenog oružja, oko tri sata ujutru u Biokovskoj ulici. Policija je negirala da je pucala, što Nikolini najbliži nikad nisu prihvatili kao istinitu.

Prema zvaničnoj verziji, Albijanić je imao pištolj u torbici i bežeći od policije slučajno je opalio i sam sebe smrtno ranio u srce, a da pištolj iz torbice nije vadio.

Foto: MUP Srbije

Pištolj/Ilustracija

Nikolina sestra je svojevremeno, u razgovoru za Kurir, izrazila uverenje da se njen brat nije sam ubio.

- Nikola je kobne večeri učio, jer je spremao ispit. Odlučio je da napravi pauzu i otišao je da se vidi s drugom i drugaricom. Oko pola tri iza ponoći odvezao je drugaricu kući, zatim i druga i parkirao kola ispred naše kapije. Kada je izašao iz auta, naišao je automobil s našim komšijama, koji su se pobili u nekom selu. Nidža je popričao s tim momcima, koji su mu tražili zavoje. U tom trenutku naišla je policija, a on je krenuo ka našoj kući, začuo se pucanj i moj brat je pogođen - rekla je Ana.

Ona je tada dodala da je Centar za forenzička istraživanja iz Novog Sada rekonstruisao Nikolinu smrt u 3D tehnici i da su rezultati bili suprotni onima koje je porodica prethodno dobijala.

- Prvo, nemoguće je da neko ko ima prostrelnu ranu srca pređe 30 metara, iz jednog u drugo dvorište, kako ispada iz zvanične verzije. Drugo, na Nikolinoj ruci nisu nađeni tragovi barutnih čestica, a da je on sam opalio pištolj, koji je bio u torbici, morao bi imati tragove nitrita na ruci, i treće nije realno da on povuče oroz preko torbice, bez vađenja pištolja - kazala je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading