Heroj Novog Pazara protiv Partizana: Sedam dana ranije u autobusu sam rekao da pobeđujemo! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

31.07.2022

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Mijić je u 24. minutu savladao Nemanju Stevanovića i doneo minimalnu pobedu od 1:0 "plavima" protiv crno-belih.

Heroj Novog Pazara protiv Partizana: Sedam dana ranije u autobusu sam rekao da pobeđujemo! (VIDEO/FOTO)

Foto: Starsport

Miloš Mijić daje gol Nemanji Stevanoviću iz penala

Fudbaleri Novog Pazara u prva tri kola Mozzart Superlige Srbije nisu osvojili ni bod, a onda su u četvrtoj rundi pobedili Partizan sa minimalnih 1:0 na svom terenu.

Jedini pogodak bio je delo Miloša Mijića (32) u 24. minutu utakmice iz penala, a prethodno je Siniša Saničanin napravio jedanaesterac i dobio drugi žuti, odnosno crveni karton.

Vezista je otkrio da je bio uveren u trijumf nad crno-belima čak sedam dana ranije, odnosno posle poraza od Javora u Ivanjici (2:1).

Još u autobusu po povratku iz Ivanjice govorio sam da pobeđujemo Partizan. Dobra atmosfera u ekipi tokom nedelje to uverenje još je samo učvrstila. Da nije bilo isključenja sigurno je da bi dobili drugačiju utakmicu. Ne znam da li bi pobedili, ali sam siguran da ne bi izgubili - rekao je Mijić za "Sportski žurnal" i dodao:

Republika

Foto: Starsport

Miloš Mijić (plavo-beli dres)

- Ovako nešto nam je trebalo. Dan, dva ćemo uživati, a onda se puni samopouzdanja okrećemo onome što nas čeka. Verovali smo da možemo da se nosimo s Partizanom, sad je tu i dokaz. Raspored je nezgodan, ali kad se krene sa skupljanjem bodova ni on više nije bitan. TSC i Radnički su rivali iz grupe najboljih i biće u prednosti kao domaćini, a samo to nije dovoljno da bi nas pobedili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading