OTKRIVENO: Sergej odbio dve BOGATE ponude iz Premijer lige! (FOTO)

Autor:

Sport

27.07.2022

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klaudio Lotito, predsednik Lacija nije imao vremena ni da razmisli pošto je Srbin doneo odluku brzo.

OTKRIVENO: Sergej odbio dve BOGATE ponude iz Premijer lige! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Vezista Lacija Sergej Milinković-Savić

I u ovom letnjem prelaznom roku govori se o potencijalnom odlasku Sergeja Milinković-Savića (27) iz Lacija posle sedam godina.

Trenutno, po informacijama sa Ostrva, najozbiljniji kandidat koji želi vezistu  svojim redovima je Mančester junajted, pošto su propali pregovori sa Frenkijem de Jongom.

 

 

Ipak, zanimljivo da je reprezentativac Srbije ovog leta već odbio dve jake ponude, a što je možda loše po "crvene đavole", obe su iz Premijer lige.

Prvi je Arsenal, a drugi Njukasl junajted, najbogatiji klub na svetu čiji je vlasnik saudijski princ šekih Mohamed bin Salman.

 

 

Kako prenosi "Korijere delo Sport", "svrake" su na Olimpiko poslale ponudu od 55.000.000 evra, ali Klaudio Lotito, predsednik nebesko-plavih nije mogao ni da razmisli, jer je SMS odmah odrično odgovorio.

Sa druge strane, kada je reč o "tobdžijama", momak rođen u Španiji odbio je zbog nedovoljno dobre finansijske ponude.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Miran san - Klaudio Lotito

Podsetimo, Sergej Milinković-Savić zamenik je kapitena Lacija, a do sada je osvojio jedan Kup i dva Superkupa Italije, a odigrao je 294 utakmice i postigao 58 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading