ZVEZDA NE DA BLAGO NI ZA MILIONE EVRA! Crveno-beli sve češće odbijaju unosne ponude za fudbalere!

Autor:

Sport

24.07.2022

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Marakani neće ni da čuju da prodaju igrače badava. Pavkov ne može da ide za siću, kao ni momci od kojih se očekuju da će vredeti mnogo više

ZVEZDA NE DA BLAGO NI ZA MILIONE EVRA! Crveno-beli sve češće odbijaju unosne ponude za fudbalere!

Foto: Starsport

Milan Pavkov, Ohi Omoijuanfo i Strahinja Eraković

Ispisnica s Marakane je sve skuplja! Bar za one fudbalere za koje stručni štab Dejana Stankovića i uprava Crvene zvezde procene da im u budućnosti mogu doneti bogatstvo. O Zvezdinim promašajima, pogotovo kada su stranci u pitanju, često se govori, ali zato oni, pre svega domaći, igrači s kojima se pogodilo ne mogu da obuku drugi dres, a da ti novi klubovi debelo ne odreše kesu.

VREDI RIZIKOVATI

Tako je poslednja odbijena nova ponuda Panatinaikosa za Milana Pavkova od nepristojnih 600.000 evra jer na Marakani smatraju da on vredi bar 1,5 miliona.

Zato su u klubu rešeni da rizikuju i da sačekaju, a to možda neće potrajati jer se sve glasnije spominje da je Đenova spremna da ide čak do 2,5 miliona evra da bi visoki špic prešao u njene redove.

Republika

Foto: Starsport

Milan Pavkov

Međutim, Zvezda je u poslednje vreme odbijala i mnogo izdašnije ponude. Tako se za Strahinju Erakovića licitira već mesecima, ali crveno-beli ne popuštaju u nameri da za mladog defanzivca dobiju osam cifara na čeku, naravno izraženo u evrima.

Tako je, navodno, odbijena ponuda Hala, pa Zenita od osam miliona evra, koliko je ponudio i rivalski Dinamo iz Moskve, dok je neimenovani francuski klub ponudio devet miliona. Međutim, u Zvezdi veruju da za Erakovića mogu dobiti i između 12 i 15 miliona evra.

Republika

Foto: Starsport

Strahinja Eraković

MOŽE SAMO POZAJMICA

Nedugo pre toga, dakle dok se pripremao teren za aktuelni prelazni rok, crveno-beli su glatko odbili prvu ponudu Lansa za mladog Nikolu Stankovića (19).

Ponuda je iznosila 1,5 miliona evra i to za igrača koji je odigrao tek osam mečeva za prvi tim crveno-belih i postigao dva gola.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Stanković

Isti iznos ponudio je i drugi neimenovani francuski klub, ali za mladog Andreja Đurića (18), momka koji je upisao samo pet minuta u crveno-belom dresu seniora. Doduše, on je poslat na pozajmicu u Domžale, ali o prodaji nema ni reči.

Republika

Foto: Starsport

Andrej Đurić

U Ljutice Bogdana veruju da za njih dvojicu oni mogu da "pokupe kajmak", a ne da ih prodaju pošto-poto, kao što su otišli Marko Lazetić, Njegoš Petrović, Željko Gavrić, Dejan Joveljić, Aleksa Terzić ili, recimo, Uroš Račić, a da onda, u najboljem slučaju, čekaju procente od narednih prodaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading