Zvezda puni kasu: Eraković putem Radonjića!

Autor:

Sport

01.07.2022

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovani štoper u letnjem prelaznom roku napustiće crveno-bele.

Zvezda puni kasu: Eraković putem Radonjića!

Foto: Starsport

Strahinja Eraković

U četvrtak je Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde poručio da je za Strahinju Erakovića (21) stigla ponuda iz Francuske i da će teško zadržati talentovanog štopera. 

Klub koji hoće popularnog Čupu je velikan Olimpik iz Marseja, a želja im je da rupu odlaskom Duje Ćaleta-Cara popune novim reprezentativcem Srbije, saznaje Mozzart sport.

 

 

Kontakti nekadašnjih rivala iz finala Kupa šampiona 1991. godine su uspostavljeni, ali zvanične ponude nije bilo.

Podsetimo, bivši prvaci Evrope su već sarađivali kada je u leto 2018. godine, Nemanja Radonjić za 12.000.000 evra otišao na Velodrom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nemanja Radonjić u dresu Olimpika iz Marseja

Nema sumnje, crveno-beli će popuniti kasu, a možda bi Marsej mogao da izvisi već u nedelju kada će u Sočiju prijateljsku utakmicu odigrati Zenit i vlasnik duple krune u srpskom fudbalu.

Kako prenosi Mozzart Sport, u Ljutice Bogdana očekuju prihod između 10.000.000 i 12.000.000 evra, ali sve zavisi od dogovora oko isplate.

 

 

Čelnici Crvene zvezde i tima iz Sankt Peterburga obavili su telefonski razgovor posle ponude moskovskog Dinama za Erakovića.

Tada je Zenit nudio 8.000.000 evra, bonuse i procente, ali je prvak naše zemlje tražio više novca.

Republika

Foto: Starsport

Strahinja Eraković

Ono što je najbitnije po crveno-bele i trenera Dejana Stankovića je da je šampion Rusije pokazao razumevanje da sačeka kraj kvalifikacija za evropska takmičenja i da Strahinja dođe u avgustu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading