Zvezda pikirala afričkog golgetera iz Standarda, problem cena: Englezi nude 3.000.000, konkurencija i turski velikani! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

30.06.2022

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Belgijski mediji prenose da je u među ozbiljnim konkurentima za potpis momka za napadača iz Demokratske Republike Kongo i vlasnik duple krune u srpskom fudbalu.

Zvezda pikirala afričkog golgetera iz Standarda, problem cena: Englezi nude 3.000.000, konkurencija i turski velikani! (VIDEO/FOTO)

Foto: Starsport

Vladimir Lučić i Marko Gobeljić

Crvena zvezda je u letnjem prelaznom roku do sada dovela vezistu Kingsa Kangvu iz ruskog Arsenala iz Tule za 400.000 evra, dok je Gentu plaćeno 2.000.000 evra za slobodu krilnog napadača Osmana Bukarija.

Ipak, šlag na tortu u timu Dejana Stankovića trebalo bi da bude novi napadač za kog su crveno-beli takođe spremni da daju 2.000.000 evra, a izgleda da su ga pronašli u Belgiji.

Republika

Foto: Starsport

Papreno plaćen - Osman Bukari

Naime, prema navodima belgijskog portala DH, vlasnik duple krune u srpskom fudbalu zainteresovan je za Džeksona Muleku (22), špica Standarda iz Liježa.

Reč je o mladom napadaču iz Demokratske Republike Kongo koji se na pozajmici u Kasimpaši za samo šest meseci pokazao više nego dobro sa 12 golova i pet asistencija na 14 utakmica.

Ipak, postoji problem, pošto Beograđani imaju veliku konkurenciju u vidu Galatasaraja, Bešiktaša, Trabzona i Anderlehta.

Prvu zvaničnu ponudu poslao je engleski drugoligaš Barnli i ona glasi 3.000.000 evra, a na dovođenju Afrikanca inistira Vensan Kompani, novi trener člana Čempionšipa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džekson Muleka sa loptom na utakmici Standarda iz Liježa i Glazgov Rendžersa u Ligi Evrope

Nekadašnji evropski i svetski šampion kao što smo spomenuli na početku teksta, spreman je da da 2.000.000 za centralnog ofanzivca ovog leta. 

Crvena zvezda bi mogla da igra na kartu obzbeđene grupne faze nekog evropskog takmičenja, pošto ako ispadnu u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope, imaju mesto u Ligi konferencija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džekson Muleka

Džekson je u Standard došao iz domovine, najvećeg kluba Mazembea za 2.00.000 evra u septembru 2020. godine.

Muleka je prve sezone u Liježu upisao 12 pogodaka na 33 nastupa, a u drugoj tri na 21 i zbog toga je usledilo kaljenje u Tursku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading