Zvezda dogovorila REKORDNO pojačanje, ali POTPIS KOČI JEDAN PROBLEM!

Autor:

Sport

20.07.2022

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji strelac Lige konferencija iz prošle sezone bi na Marakanu imao platu od 1.000.000 do 1.500.000 evra!

Zvezda dogovorila REKORDNO pojačanje, ali POTPIS KOČI JEDAN PROBLEM!

Foto: Starsport

Dejan Stanković, trener fudbalera Crvene zvezde dobio je veliko pojačanje u napadu u vidu povratnika Aleksandra Pešića, ali to nije sve kada se radi o jačanju pozicije špica.

Crveno-beli su odavno u ofanzivi na Sirila Desersa (27), najboljeg strelca Lige konferencija koji je prošle sezone dominirao u dresu Fejnorda, kao pozajmljeni fudbaler Genka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Siril Desers

Ideja Beograđana je da Belgijanca koji vuče korene iz Nigerije, i igra za ovu afričku selekciju uzme na pozajmicu od godinu dana, ali da na kraju sezona imaju pravo otkupa.

I to će biti papreno i rekordno, pošto Genk traži 4.000.000 evra za slobodu momka rođenog u Tongerenu, a maksimalno je plaćen Ričmond Boaći Kinezima - 2.500.000.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Siril Desers (u crnom dresu sa brojem 9)

Napadač bi imao platu od 1.000.000 evra, ali ukoliko bude bilo potrebno, čelnici kluba sa Marakane spremni su da povećaju ponudu za 500.000.

Kako saznaje Telegraf.rs, ipak postoji jedan problem, a to je što Siril i dalje želi da ode u neku od liga petice, odnosno Premijer lige, Primere, Serije A, Bundeslige i Lige 1.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Siril Desers (u crno-žutom dresu)

Takođe, Desers bi verovatno došao u Crvenu zvezdu i bez ponuda iz ovih prvenstva, ali samo ukoliko se izabranici mladog stručnjaka plasiraju u grupnu fazu Ligu šampiona.

Nekadašnji as Levena, Lokerena, NAK Brede, Utrehta i Heraklesa je prošle sezone postigao 21gol na 47 utakmica u Fejnordu, a od toga deset u Ligi konferencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading