BARSELONA JE PALA NISKO! Katalonci prodaju dres fudbalera koji NE IGRA ZA NJIH! (FOTO)

Autor:

Sport

25.07.2022

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokaz isplivao na sajtu vicešampiona Španije!

BARSELONA JE PALA NISKO! Katalonci prodaju dres fudbalera koji NE IGRA ZA NJIH! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Rafinja i Pjer Emerik Obamejang

Fudbalski klub Barselona do sada je u letnjem prelaznom roku dovela štopera Andreasa Kristensena, vezistu Franka Kesija, krilnog napadača Rafinju i špica Roberta Levandovskog.

Jedno od poslednjih pojačanja Katalonaca trebalo bi da bude francuski štoper Žil Kunde (23) za kojeg "ratuju" sa Čelsijem.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Robert Levandovski na predstavljanju u Barseloni

Zanimljovo da su "plavci" i Sevilja dogovorili sve, ali defanzivac želi se iz Andaluzije preseli na Nou kamp i ostane u Španiji.

Klub iz Londona ponudio je prihvaćenih 65.000.000 evra, a centralni bek je utanačio lične detalje, ali kada je Barsa ušla u trku, promenio je mišljenje.

 

 

Čak, šta više, mediji na Pirijenima prenose da se reprezentativac "trikolora" dogovorio sa vicešampionom Španije, ali sada dve ekipe moraju da nađu zajednički jezik..

Sa stadiona "Ramon Sančez Pishuan" demantuju da je došlo do pružanja ruku posle pobude od 50.000.000 evra + deset kroz bonuse, čak šta više tvrde da ponude nije ni bilo.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nemanja Gudelj i Žil Kunde

Ipak, potez Barselone govori da je posao blizu ozvaničenja pošto se na zvaničnom sajtu Katalonaca pojavila opcija kupovine dresa sa imenom Kundea.

Republika

Foto: https://www.fcbarcelona.com/en/

Opcija kupovina dresa Barselona sa imenom Žila Kundea

Žil Kunde je u Sevilju došao u leto 2019. godine kada je Bordoum plaćeno 25.000.00 evra, a do sada je odigrao 133 utakmice u svim takmičenjima uz devet golova i osvojenu Ligu Evrope u sezoni 2019/20.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading