NOVI PROBLEM U PARTIZANU: Zdjelar dobio ponudu osvajača Lige Evrope, kapiten ide za 500.000 evra?

Autor:

Sport

25.07.2022

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli imaju četiri boda manje od Crvene zvezde posle tri kola u Mozzart Superligi Srbije, a uskoro bi mogli da ostanu bez produžene ruke trenera Ilije Stolice.

NOVI PROBLEM U PARTIZANU: Zdjelar dobio ponudu osvajača Lige Evrope, kapiten ide za 500.000 evra?

Foto: Starsport

Saša Zdjelar

Fudbaleri Partizana nalaze se u velikim problemima pošto posle tri kola u novoj sezoni Mozzart Superlige Srbije već imaju četiri boda manje od Crvene zvezde

Ilija Stolica, trener vicašampiona naše zemlje imaće dodatan problem zbog najnovijih vesti koje su stigle sa istoka Evrope.

Milan Gajić je pre tri nedelje kao slobodan agent napustio Crvenu zvezdu i obukao dres CSKA iz Moskve, a mogao bi da dobije saigrača iz Srbije, i to iz redova večitog rivala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Gajic (@milan_g2)

 

Naime, kako prenosi ruski Sport Ekspres, "armejci" su vezisti Saši Zdjelaru (27) ponudili ugovor do 2025. godine.

Sada je sve na kapitenu crno-belih, jer ukoliko prihvati poziv iz prestonice Rusije, osvajač Lige Evrope iz sezone 2004/05, tadašnjeg Kupa UEFA moraće da plati "parnom valjku" 500.000 evra koliko iznosi otkupna klauzula u ugovoru.

Republika

Foto: Starsport

Saša Zdjelar na utakmici Radničkog i Partizana u Nišu

Beograđanin je na kraju maja bio na radaru Malmea i trenera Miloša Milojevića, bivšeg pomoćnika Dejana Stankovića, a ranije se spominjao Tuluz, povratnik u elitni rang francuskog fudbala.

Ostaje pitanje kako će i Partizan reagovati, pošto bi odlaskom Zdjelara izgubio kapitena, ali i startera pošto su bi na njegovoj poziciji ostali Ljubomir Fejsa i Kristijan Belić.

Republika

Foto: Starsport

Saša Zdjelar na utakmici Crvene zvezde i Partizana

Saša je u Humsku došao u januaru 2018. godine na pozajmicu iz Olimpijakosa, a potom je otkupljen za 500.000 evra šest meseci kasnije.

Vezista je do sada u crno-belom dresu odigrao 197 utakmica, postigao šest golova i osvojio dva Kupa Srbije zaredom - 2017/18 i 2018/19.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading