Marković na korak od povratka u Tursku - Plata 400.000 evra! (FOTO)

Autor:

Sport

18.07.2022

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji zamenik kapitena Partizana prethodno je imao ponude Sidneja od 600.000 dolara po sezoni, kao i nekoliko klubova iz Saudijske Arabije.

Marković na korak od povratka u Tursku - Plata 400.000 evra! (FOTO)

Foto: Starsport

Lazar Marković

Posle australijskog Sidneja i ponude od 600.000 dolara po sezoni, interesovanja nekoliko klubova iz Saudijske Arabije, a prema novim informacijama, Turci su na korak od dogovora sa Lazarom Markovićem (28), bivšim zamenikom kapitena Partizana.

Kako prenose mediji iz ove zemlje, popularni Markec sleteo je u Istanbul na konačni dogovor sa čelnicima Gacijantepa.

 

 

Turci ga pamte iz sezone 2015/16 kada je bio u Fenerbahčeu na pozajmici iz Liverpula i odigrao je 20 utakmica i postigao dva gola u svim takmičenjima.

Takođe, Gacijantep igra na još jednu kartu, a to je Marko Jevtović koji je nedavno došao u ovaj klub, a igrao je sa Lazarom šest meseci u Humskoj.

Republika

Foto: Starsport

Marko Jevtović (desno)

Kada govorimo o detaljima ugovora, Marković bi u Gacijantepu potpisao ugovor na godinu dana vredan oko 400.000 evra sa opcijom produžetka.

Popularni Markec je prošle sezone u svim takmičenjima u dresu Partizana odigrao 39 utakmica uz četiri gola i osam asistencija.

Republika

Foto: Starsport

Lazar Marković

Zanimljivo, nijedan od četiri pogotka nije bio u nacionalnom prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading