SRBI OKUPIRAJU "VEČNI GRAD": Račić uskoro novi stanovnik Rima (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

24.07.2022

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista bi posle četiri godine mogao da napusti Valensiju.

SRBI OKUPIRAJU "VEČNI GRAD": Račić uskoro novi stanovnik Rima (VIDEO/FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Uroš Račić (u belom dresu) na utakmici Valensije i Barselone

Sergej Milinković-Savić (27) već sedam godina brani boje Lacija i zamenik je kapitena, tu je i mladi defanzivac Dimitrije Kamenović (22)a Rimljani su blizu transfera Ivana Ilića (21) iz Verone.

Ipak, nebesko-plavi kako stoje stvari tu neće stati pošto bi vezni red kluba iz prestonice Italije mogao da bude ceo srpski, a poslednja kockica je Uroš Račić (24).

 

 

Lokalni mediji u "večnom gradu" prenose da se Igli Tare, sportski direktor Lacija raspitivao kod Đenara Gatuza, trenera Valensije oko Kraljevčanina.

Nekadašnji as Crvene zvezde na Mestalju je stigao u leto 2018. godine, ali je prvi deo sezone proveo u B ekipi, a potom i na pozajmici u Tenerifama.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đenaro Gatuzo, trener Valensije

Narednu kompletnu sezonu bio je na kaljenju u portugalskom Famalikau, a onda se vratio i postao standardan u prvih 11 "slepih miševa" i do sada je odigrao 68 utakmica i dao dva gola.

Ipak, dolazak popularnog Rina mogao bi sve da promeni zbog druge formacije, i status momka koji je odigrao osam utakmica A selekciju našeg nacionalnog je upitan.

Španski mediji prenose da bi zbog toga Uroš mogao da napusti Pirineje, iako ima ugovor do 30. juna 2024. godine.

Do sada su za Račića intresovanje pokazali Osasuna i Fiorentina, ali samo u vidu pozajmice, dok Lacio još uvek nije dostavio ponudu.

Republika

Foto: Profimedia

Uroš Račić

Druga opcija za Rimljane je Matijas Vesino (30), koji je slobodan igrač, ali reprezentativac Urugvaja je u senci pošto je Srbin mlađi i nosi veći tržišni potencijal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading