Ona mu PEVA, on je OBASIPA PARAMA! Poslednji zajednički snimak JELENE i ZORANA MARJANOVIĆA koji je osuđen za njeno ubistvo! (VIDEO)

Autor:

Hronika

24.07.2022

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji snimak na kome Jelena Marjanović peva svom suprugu Zoranu izazvao je veliku pažnju javnosti.

Ona mu PEVA, on je OBASIPA PARAMA! Poslednji  zajednički snimak JELENE i ZORANA MARJANOVIĆA koji je osuđen za njeno ubistvo! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Youtube/Go Rance

Zoran Marjanović se od petka nalazi u pritvoru Centralnog zatvora u Bačvanskoj ulici u Beogradu, jer ga je Viši sud u Beogradu osudio na maksimalnu zatvorsku kaznu od 40 godina zbog toga što je, kako je obrazloženo u presudi, svesno, na svirep i podmukao način ubio suprugu Jelenu Marjanović (33) 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči.

Ovaj zločin već šest godina ne prestaje da intrigira javnost, a u javnost su tokom svih tih godina isplivali razni detalji iz života porodice Marjanović.

Tako se na društvenim mrežama pojavio jedan video-snimak, za koji se navodi da je poslednji zajednički snimak Zorana i Jelene.

Naime, Zoran je na privatnoj slavi zatražio pesmu "Morem plovi", a Jelena je rado počela da peva Zoranu "na uvce". On se vrpoljio, pevao i smejao se, a onda je izvadio pare iz džepa i dao Jeleni u ruke.

Nije poznato kada i gde je ovaj video nastao, a otkako je Zoran osuđen, ponovo je počeo da šeruje društvenim mrežama, naročito na Tiktoku.

Zoran neprekidno gleda gde je Jelena, levo i desno, pa se stiče utisak da je nervozan bio tokom proslave. Ova reakcija za mnoge govori dosta u vezi sa odnosom supružnika.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading