ŠOK U BANJALUCI: Lalatović podneo OSTAVKU, želi da napusti Borac!

Autor:

Sport

18.07.2022

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad je klub iz Banjaluke preuzeo 5. juna 2022. godine, doživeo je sramotno ispadanje na Farskim Ostrvima u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, a u ponedeljak su njegovi izabranici ispustili dva gola prednosti i odigrali 2:2 u prvom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

ŠOK U BANJALUCI: Lalatović podneo OSTAVKU, želi da napusti Borac!

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Kontroverzni srpski trener Nenad Lalatović postao je šef stručnog štaba Borca iz Banjaluke 5. juna 2022. godine, a posle samo mesec i po dana napustiće Republiku Srpsku.

Podsetimo, crveno-plavi su nedavno doživeli sramotno ispadanje na Farskim Ostrvima u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, a novi problemi desili su se u ponedeljak uveče.

Borac je u Modriči odigrao 2:2 protiv Sloge iz Doboja u prvom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine, iako je imao dva gola prednosti.

Zbog svega toga, nekadašnji strateg između ostalih, Crvene zvezde i Vojvodine odlučio je da podnese ostavku!

- Igrači moraju da ostanu, ja ne moram, ovo je za mene takav šamar, nikad nisam dao otkaz u 12 godina, ispao sam od poluamatera, danas je trebalo da vodimo sa 4:0. Došao sam za iste pare kao u Kragujevcu, nisam došao zbog para, želeo sam trofej - počeo je Lalatović konferenciju za medije.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Popularni Lalat je svoje reči obrazložio kao moralni čin.

- Mora nešto da se menja, šta ja imam da pričam, ovo je moralni čin zbog navijača i podnosim ostavku zbog navijača i divnih ljude koji vode klub. To je moralni čin, imao sam ogromnu želju, ima tu još nekih stvari, ali nije bitno, razočaran sam. Najbolje je da Nenad ode sam, ispao sam iz Evrope, kada je već svima smetnja. Razočaran sam u igrače, zalaganje na terenu, moji šetaju ko manekeni, hvala svima - istakao je Nenad.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Za kraj, govorio je i o ličnoj odgovornosti.

- Ja sam svoju šansu prokockao, za sve bi bilo najbolje da dođe novi trener, kriv sam za sve i ovo je poslednji put da se nekom izvinjavam i molim upravu da prihvate ostavku, najbolje je da odem. Ispraženjen sam i nervozan - zaključio je vrlo verovatno bivši trener Borca iz Banjaluke, ali konačna odluka je na upravi kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading