Čukarički će biti autsajder: Tventeov kvartet ima neuporedivo veću cenu od bilo kog igrača Brđana!

Autor:

Sport

18.07.2022

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski klub će biti na velikom iskušenju, ukoliko se prvobitno plasira u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

Čukarički će biti autsajder: Tventeov kvartet ima neuporedivo veću cenu od bilo kog igrača Brđana!

Foto: Starsport

Fudbaleri Čukaričkog

Fudbaleri Čukaričkog će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije odmeriti snage sa Rasing Union Luksemburgom, a ukoliko opravdaju ulogu favorita u tom dvomeču, naredni rival biće im Tvente, odlučeno je žrebom u Nionu.

Ako dođe do tog okršaja, "Brđani" će biti autsajderi, pošto šampion Holandije iz 2010. godine ima dosta vredniju ekipu, sudeći po specijalizovanom sajtu "Transfermarkt".

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Čukaričkog pred prvi meč sezone, protiv TSC-a

Sa jedne strane, ukupna vrednost Čukaričkog je 16,05 miliona evra, a najskuplji igrač je Stefan Šapić koji se procenjuje na 1.600.000 evropskih novčanica.

Naspram toga, Tvente ima čak četvoricu fudbalera koji su cenjeniji od Šapića, a ukupna vrednost tima je 26.900.000 evra. Što se tiče tog najskupljeg kvarteta igrača, u pitanju su zadnji vezni Mihal Sadilek (4.000.000), centralni vezista Ramiz Zeruki (3,5 miliona), štoper Mes Hilgers (dva i po miliona) i golman Lars Unerštal (2.000.000).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading