Đani LAŽE doktore da miruje! Folker i kad je u GIPSU nastupa svaki dan!

Autor:

Zabava

18.07.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đani nastupa svaki dan iako mu je lekar strogo zabranio.

Đani LAŽE doktore da miruje! Folker i kad je u GIPSU nastupa svaki dan!

Foto: printscreen/Kurir TV

Jedan od najtraženijih pevača s ovih prostora Radiša Trajković Đani ispričao je ekipi "Premijere" kako je došlo do nepredviđene situacije kada je tokom provoda polomio kost. Pevač je otkrio kako teče oporavak i da li se vratio nastupima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djani (@djanimusic)

 

Naime, Đani je otkrio kako mu se desio peh, prilikom kog je zadobio povredu. Nakon toga završio je kod lekara, ali ga nije poslušao, te je nastavio da tera po svom.

- Bio sam na odmoru. Želeo sam da se opustim i dobro provedem, međutim, desila mi se nepredviđena okolnost. Polomio sam kost. Poludeo sam, a i bolelo je baš. Doktor mi je rekao da se odmorim, ne zna da nastupam svaki dan, a ja ga lažem da se odmaram - rekao je Đani, pa otkrio da li sprema veliko slavlje budući da mu se bliži rođendan:

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Radiša Trajković Đani

- Čim sam stigao na odmor, počeo sam da razmišljam šta bih mogao da napravim. Meni je 23. jula rođendan, želeo bih da okupim ljude, ali svi su na odmoru. Možda okupim prijatelje sledećeg meseca ukoliko moji bliski ljudi budu bili ovde. Čak i da se to ne desi, meni je svaki dan rođendan.

Nakon toga Trajković je priznao šta će sebi poželeti za rođendan, kao i da li ima neku neostvarenu želju.

- Sebi želim još 20 godina turbo života, posle lagana penzija. Što se želja tiče, mislim da ih više nemam. Sinovi su mi živi, zdravi, osnovali su porodice, postao sam deda, moja Slađa je dobro, meni više ne treba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading