Ceca šokirala PRIZNANJEM, unuka ne zanima ni ona ni Anastasija: Željko OTKIDA na Lepu Brenu! (VIDEO)

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

18.07.2022

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ražnatovićka u velikom intervjuu otkrila da, pored dve pevačice u vili, unuk voli treću.

Ceca šokirala PRIZNANJEM, unuka ne zanima ni ona ni Anastasija: Željko OTKIDA na Lepu Brenu! (VIDEO)

Foto: ATA Images/republika tv

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, koja je u nedelju uveče imala spektakularan koncert u Budvi, u velikom intervjuu za Republiku otkrila je da je njen unuk Željko, pored dve pevačice u kući, babe i tetke, trenutno zaluđen Lepom Brenom i Slatkim grehom.

- Na sve on reaguje! Sad peva "Mile voli disko", otkida na to - ponosno priča Ceca, pa nastavlja:

Republika

Foto: ATA Images

Svetlana Ceca Ražnatović

- Pošaljem ja Breni snimak, rekoh: "Da vidiš šta moj unuk sluša", ona kaže: "Presladak je, ima dete ukusa!" Kažem: "Slažem se."

Ražnatovićeva je bila oduševljena što je u publici videla dosta mladog sveta, te je prokomentarisala da joj nikad nije bio problem da se i sama, svojim pesmama, prilagođava novim trendovima.

- Zašto ne bih koketirala s novim trendovima, uvek sam bila ispred vremena. Šta je "Zabranjeni grad", to je pop, pa "39,2", onda "Trep"... Ja nemam problem s tim, muzika vam to dozvoljava, da eksperimentišete, da isprobavate razne muzičke pravce. Ima izvođača kojima to top stoji, a ima nešto što nekima ne stoji. Ja sam za to da to bude neki moderan folk. Koketiranje između folka i pop muzike. Volela bih da napravim album gde ću imati te široke, koncertne pesme. Ja sam neko ko protežira balade i kroz karijeru imam mnogo lepih balada koje su evergrin naše domaće muzike. Nemam problem ni da otpevam nešto što će da vole klinci, pa šta je "baš je super dim, baš se dobro provodim". To prolazi. Videli ste i večeras svi pevaju i "Pusti me da raskinem s njom umesto tebe ja". To je to. Veselo je, energično, puno ritma - rekla je pevačica, a onda ispričala jednu anegdotu sa Anastasijom:

Republika

Foto: ATA Images

Svetlana Ceca Ražnatović o Željku

- Imam mladu pevačicu u kući, koja je mladi naraštaj, ima sijaset nekih pesma, ja joj kažem: "Daj mi ovu pesmu", ona kaže: "Pa ne mogu". Ja kažem: "Šta će ti ta pesma, meni će više odgovarati, ja nemam nijednu", a ona će na to: "Imaš ti pesama da nikad više ne snimiš ništa", ja kažem: "OK, ajde mlađa si, nema veze." Tako da imam mlađu pevačicu u kući koja sluša to i peva taj fazon pesama, pa nema potrebe da se sad sudaramo s tim muzičkim stilovima.


BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading