Narodnjaci su zakon: Poslušajte kako je Baša skinuo Mileta Kitića u originalu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.07.2022

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baša Gvozdenović oduševio publiku.

Narodnjaci su zakon: Poslušajte kako je Baša skinuo Mileta Kitića u originalu! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Baša

Poslednjih godina moderna muzika postala je veoma tražena, kako u svetu, tako i kod nas. Iz dana u dan rađaju se novi reperi i treperi, koji obaraju rekorde na You tube kanalima i broje milionske preglede.

 

 

Međutim, mnogi tvrde da narodna muzika nikada neće izumreti i da je pravi provod upravo uz narodnjake. Danas je malo novih generacija koje se ne priklanjaju savremenom dobu i autotjunu već idu i pevaju isključivo srcem. Neki su svoju sreću okušali kroz brojna muzička takmičenja uz pomoć kojih izađu iz anonimnosti, dok se neki vode svojom parolom rada.

Republika

Foto: Instagram.com

Baša Gvozdenović

Jedan od njih je Baša Gvozdenović, o kojem bruji grad. Ne samo da je sinonim za dobru atmosferu već ga velika estradna imena veoma cene i uvažavaju. On je nedavno nastupio u prestoničkom klubu "Bajka", gde je sve bilo popunjeno do poslednjeg mesta. Ređao je hitove od Sinana Sakića, Šabana Šaulića, Mileta Kitića, Šerifa Konjevića i drugih izvođača, uz koje se slomila i po neka čaša. Za modernu muziku nije bilo mesta, a njegove snimke brojne poznate ličnosti objavljivale su na svoje društvene mreže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading