Zlata bi na KOMPENZ, al' zamalo! Pevačica napravila SCENU na plaži, CENKA se za ležaljku od 15 EVRA! (VIDEO)

Autor: Republika

Zabava

18.07.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica pokušala da otme tuđu ležaljku, pa se posvađala sa radnikom.

Zlata bi na KOMPENZ, al' zamalo! Pevačica napravila SCENU na plaži, CENKA se za ležaljku od 15 EVRA! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Zlata Petrović napravila je haos na jednoj crnogorskoj plaži kada nije htela da plati punu cenu ležaljki i suncobrana. Pevačica se posvađala i s radnikom, te tražila od njega da joj spusti cenu.

Naime, Zlata je u petak doputovala u Budvu, gde je otišla na nedelju dana malo da se odmori. Tek što je stigla, napravila je haos na Slovenskoj plaži, gde se cenkala za ležaljku.

- Zlata je na plažu došla oko 11.20, kada je već sve bilo puno. Ona je pokušala prvo da zauzme tuđu ležaljku, pa ju je radnik opomenuo i pomerio. Zatim, kada joj je našao ležaljku, počela je da se raspravlja oko plaćanja jer je komplet ležaljki 15 evra do 17 časova. Njoj ta cena nije odgovarala, pa se cenkala i raspravljala s radnikom. Kada je videla da nema gde, a i da je svi gledaju, budući da su je prepoznali ona je uredno platila punu cenu i smestila se - kaže izvor Republike sa lica mesta i dodaje da je došlo do rasprave pošto Zlata prethodnog dana nije unapred platila ležaljku, pa da je i zbog toga nije imala.

Republika

Foto: Republika TV

Zlata Petrović na plaži

Kako dalje saznajemo, Zlata je odmah nakon incidenta pozvala drugaricu, pa joj se žalila preko telefona. Kada se smirila, uletela je u more, a posle je sama sebe ispipkala za sve pare.

- Zlata se preko telefona žalila drugarici za neprijatnost koju je doživela, te da joj se ne sviđa što svaki dan menjaju cene ležaljki. Kada je drugarici iskukala, onda se skinula i otišla pravo u vodu. Svi su gledali u njene bujne grudi i crveni kupaći kostim. Vrhunac je bio kada je izašla iz vode i pred decom cedila gornji deo kupaćeg. U jednom trenutku počela je da krivi gornji deo kupaćeg koliko ga je cedila, pa su joj grudi bile na izvol'te.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nn

18.07.2022 14:34

Ciganska posla...