OVO NI ARKAN NIJE RADIO: Crnim džipovima KIDNAPOVALI dvojicu igrača - scene iz srpskog fudbala izazvale MUK na društvenim mrežama! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.07.2022

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promocija za anale u Novom Sadu!

OVO NI ARKAN NIJE RADIO: Crnim džipovima KIDNAPOVALI dvojicu igrača - scene iz srpskog fudbala izazvale MUK na društvenim mrežama! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/kmfnovisad, E-Stock

Promocija fudbalera u Novom Sadu, uz ilustraciju Željka Ražnatovića Arkana

KMF Novi Sad doveo je dva pojačanja, reč je o Slobodanu Bajčeviću i Nikoli Matijeviću, a oni su na spektakularan način promovisani u "srpskoj Atini".

Naime, na Instagram nalogu novosadskog kluba objavljen je snimak na kome se vidi kako crni džipovi stižu najpre u Zrenjanin po Bajčevića, a potom u Loznicu kako bi "oteli" Matijevića.

- Uprava našeg kluba nije odmarala, već je punom parom radila na pojačanjima za predstojeću sezonu. Uz produžetak saradnje sa Radmanovićem, Popovićem, Aleksićem, Papovićem i Savkovićem, dva velika imena stižu u Novi Sad. Nikola Matijević, sada već bivši futsaler Loznice, sa kojom je osvojio titulu prvaka države, nosiće naš dres u sezoni 2022/23. Uz Nikolu, svima dobro poznato ime na srpskoj, ali i evropskoj futsal sceni, popularni Boba Rajčević postaje Novosađanin - naveo je KMF Novi Sad u opisu snimka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KMF Novi Sad (@kmfnovisad)

 

Naravno, Novosađani su podvukli da je video klip marketinškog karaktera, a ljubitelje fudbala u Srbiji podsetio je na način na koji je Arkanov Obilić dovodio pojačanja krajem prošlog veka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading