Reprezentativac Crne Gore se vraća u Zvezdu?

Autor:

Sport

16.07.2022

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije pronašao desnog beka.

Reprezentativac Crne Gore se vraća u Zvezdu?

Foto: Starsport

Stadion "Rajko Mitić" - dom fudbalera Crvene zvezde

Iskusni reprezentativac Crne Gore Marko Vešović (30) mogao bi ponovo da obuče dres Crvene zvezde, prenose brojni mediji.

Republika

Foto: Starsport

Marko Vešović

Šampion Srbije je u deficitu na poziciji desnog beka, nakon odlazaka Milana Gajića i Kristijana Pićinija iz kluba, pa Dejan Stanković užurbano traži konkurenciju Marku Gobeljiću.

Na utakmici drugog kola Superlige Srbije sa Kolubarom je poziciju u odbrani kraj desne aut linije zauzeo mladi Nikola Stanković, ali je to iznuđeno rešenje, pa se čini da se sve crta za Vešovićev povratak na "Marakanu".

Republika

Foto: Starsport

Marko Vešović

Marko Vešović je trenutno igrač Karabaga sa kojim ima ugovor na još godinu dana, a prema "Transfermarktu" njegova vrednost se procenjuje na 700.000 evra.

Podsetimo, Vešović je na početku svoje karijere sa nepunih 19 godina stigao iz podgoričke Budućnosti u Zvezdu, u kojoj se zadržao tri i po sezone. U tom periodu je odigrao 110 utakmica, na kojima je upisao četiri gola i 11 asistencija.

Za reprezentaciju Crne Gore je Vešović skupio 37 nastupa, a postigao je dva pogotka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading