Novosadska fudbalska dilema: Sanja ili Marina - zbog njih dve će goreti srpska Atina! (FOTO)

Autor:

Sport

16.07.2022

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve oči ljubitelja fudbala u Srbiji biće usmerene ka Novom Sadu.

Novosadska fudbalska dilema: Sanja ili Marina - zbog njih dve će goreti srpska Atina! (FOTO)

Foto: fkvojvodina

Fudbalski klub Vojvodina i pored činjenice da prethodnih sezona ne ostvaruje rezultate svojstvene renomeu kluba, sigurno može da se pohvali da u svojim redovima ima klupskog pr-a Sanju Kružević zbog koje su sigurno konferencije za medije novosadskog kluba jedne od medijski najispraćenijih.

Međutim, čini se da će i po ovom osnovu Vojvodina izgubiti primat i to od kluba takođe iz "srpske Atine".

Naime, fuzijom Proletera i ekipe Novog Sada, nasatal je ekipa RFK Novi Sad 1921 koja će u sezoni 2022/23 nastupati u Prvoj ligi Srbije (drugi stepen takmičenja), a novo klupsko rukovodstvo za osobu zaduženu za odnose sa javnošću izabralo je Marinu Buljovčić koja pleni svojom lepotom i zbog koje će sigurno svi jedva čekati mečeva novosadskog prvoligaša.

Marinu na društvenoj mreži Instagram ima desetine hiljada pratilaca, a kada pogledate njene fotografije, biće vam i jasno zbog čega je to tako.

 

Slobodno se može reći da će se Novi Sad podeliti. Podela se neće odnositi na rivalitet Vojvodine i RFK Novi Sad 1921, već će pitanje biti Sanja ili Marina?

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading