OD FUDBALSKOG DO GUČI TALENTA: Stevanović spiskao stotine hiljada evra na Poršea i stajling - za loptu ne mari! (FOTO)

Autor:

Sport

06.07.2022

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smatran je jednim od najvećih talenata srpskog fudbala. Ima svega 19 godina, a već sada se može svrstati u kategoriju "gdesu i šta rade".

OD FUDBALSKOG DO GUČI TALENTA: Stevanović spiskao stotine hiljada evra na Poršea i stajling - za loptu ne mari! (FOTO)

Foto: Starsport

Filip Stevanović

Sa svega 16 godina Filip Stevanović je debitovao u prvom timu Partizana. Nekoliko meseci kasnije uspeo je da zabeleži i debitantski pogodak u dresu crno-belih i činilo se da smo svedoci početka jedne velike fudbalske karijere.

Nikakvo čudo nije predstavljala ni informacija da se najveći evropski klubovi, već tada interesuju za mladog fudbalera, a već u januaru 2021. godine preselio se na Ostrvo i postao deo superbogatog Mančester sitija u transferu koji je iznosio 8.500.000 evrospkih novčanica.

Republika

Foto: Starsport

Filip Stevanović

Očekivano, u dresu kluba sa "Etihada" priliku nije dobio.

Usledila je pozajmica u holandskom Herenvenu, a kako se nezvanično govori, naredne sezone će ponovo morati sreću da potraži u "zemlji lala", takođe u dresu slabije rangiranog tima.

Međutim, činjenica da mu se karijera nalazi u strmoglavom padu, očigledno mladog fudbalera ne brine. Objavama fotografija na Instagramu, a posebno je uočljivo da objava u kojima je fudbal tematika, gotovo da nema.

 

Ovoga puta, Filip Stevanović se slikao u garderobi renomiranog proizvođača "Guči" čija je vrednost za prosečnog čoveka nezamisliva. Tako se cena košulje u kojoj se slikao, po zvaničnom "Guči" portalu kreće u intervalu od 980 do 1.200 evra, a cena šorca se kreće između 980 i neverovatnih 3.980 evra.

Da fotografila bude egzotičnija, pored mladog fudbalera nalazi se Porše 911 Karera čija se vrednost kreće od 104.000 evropskih novčanica.

Inače treba naglasiti da je mladi fudbaler za dve prethodne sezone koliko je proveo u dresu Mančester sitija zarađivao 624.000 funti, odnosno gotovo 730.000 evra na godišnjem nivou.

Karijera jeste u padu, ali očigledno to Stevanoviću ni maslo ne smeta. Devetnaestogodišnjak živi punim plućima i troši šakom i kapom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading