Srbin golom presudio Albancima iz lažne države, pa poručio: Saigračima sam puštao snimke šta ROSU radi našem narodu!

Autor:

Sport

15.07.2022

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pao mi je kamen sa srca, drago mi je što sam im ja presudio, rekao je za Republiku Belaković, koji je s Lijepajom izbacio klub samoproglašene države Kosovo iz Lige konferencija

Srbin golom presudio Albancima iz lažne države, pa poručio: Saigračima sam puštao snimke šta ROSU radi našem narodu!

Foto: Starsport

Nemanja Belaković

Srbin puca od sreće jer je presudio Albancima iz lažne države Kosovo!

Nemanja Belaković (25) ušao je u igru na poluvremenu, a u 64. minutu dao je gol za Lijepaju protiv FK Gnjilane, pa su Letonci na kraju slavili sa 3:1, nadoknadili 0:1 iz Prištine i plasirali se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

Sama činjenica da je igrao protiv tima iz južne srpske pokrajine bila je neobična za momka rođenog nedaleko od Manastira Studenica, a kada im je zatresao mrežu, skinuo je dres i počeo da trči po terenu. Dan kasnije, njega je još držala euforija, što se moglo čuti i u razgovoru za Republiku.

- Hteo sam da skočim na glavu od radosti. Pao mi je kamen sa srca, nek vide ko su Srbi. Oni uopšte nije trebalo da igraju kao tim iz naše pokrajine, ali kada već jesu, drago mi je što sam im ja presudio. Imao sam motiv više da ih porazimo na sportskom terenu. Lepo kaže moja žena, dao sam više od 20 golova ovde u Letoniji, ali ovaj jedan je za ceo život - počeo je priču Nemanja.

On dodaje da se za ovaj meč spremao još otkako su izvukli Gnjilane na žrebu. Imao je poseban naboj koji saigrači, izuzev Albanca Ardita Delijua, nisu mogli da razumeju.

- Nisu shvatali zašto se tako osećam. Puštao sam im pred prvi meč snimke svega što se dešava na Kosovu i Metohiji, šta ROSU radi našem narodu, i onda su razumeli. Sam put do Prištine na prvu utakmicu bio mi je veoma težak. Osetio sam se kao na neprijateljskoj teritoriji, zato nisam hteo da prošetam gradom veče pred meč. Na samom terenu sam čuo zvižduke i psovke, ali nisam mario. Ja sam Srbin iz okoline Studenice, verujem u boga, zato mi je igranje na Kosovu, koje oni ne smatraju Srbijom, bilo teško. Nadam da ću nekada otići tamo i privatno i obići sve naše svetinje - naglasio je Belaković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Kosovo je Albanija

15.07.2022 20:56

Kosovo je država Klocu 💩😂🤣