Anćeloti hvalio, ali i prekorio Jovića: Luka je odličan napadač, ali je MALO LENJ! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

12.07.2022

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsetimo, reprezentativac Srbije nedavno je potpisao dvogodišnji ugovor sa Fiorentinom kao slobodan igrač.

Anćeloti hvalio, ali i prekorio Jovića: Luka je odličan napadač, ali je MALO LENJ! (VIDEO/FOTO)

Foto: Tanjug/AP/profimedia

Reprezentativac Srbije Luka Jović posle tri godine otišao je iz Real Madrida i kao slobodan igrač potpisao dvogodišnji ugovor sa Fiorentinom.

Napadač još nije debitovao za "ljubičaste", ali je već bio tema medija u Italiji koji su preneli informaciju zašto bivši špic Crvene zvezde nije dobio šansu kod Karla Anćelotija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karlo Anćeloti

O tome je govorio Enco Bućioni, novinar "Firenzeviola.it", a on kaže da je pričao sa legendarnim stručnjakom o nekadašnjem asu Benfike i Ajntrahta iz Frankfurta.

Hteo sam da to ostane u tajnosti, ali znate li šta mi je rekao? Jović je odličan napadač. Ne baš pokretljiv, ali je jak u kaznenom prostoru, i glavom i nogama. Ozbiljan momak. Ako bude motivisan, uradiće dobre stvari, uveren sam u to. Kontraindikacije? Ponekad je malo lenj, treba ga stimulisati - rekao je novinar.

Podsetimo, Luka Jović je u dresu bundesligaša za dve sezone dao 36 golova u 75 utakmica, osvojio je Kup Nemačke u sezoni 2017/18, a godinu dana kasnije igrao je i polufinale Lige Evrope.

U leto 2019. godine je kao možda i najbolji mladi napadač prešao iz grada na reci Majna na stadion "Santjago Bernabeu" u transferu treškom 63.000.000 evra.

Ipak, u prestonici Španije upisao je samo tri gola uz pet asistencija na 51 nastupu, a drugi deo sezone 2020/21 proveo je u timu iz kojeg je otišao na Pirineje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading