Legenda Fiorentine o Joviću: Luka ima karakter i kvalitet!

Autor:

Sport

30.06.2022

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin bi naredne nedelje trebalo da napusti prestonicu Španije privremeno i preseli se na jednogodišnju pozajmicu u Firencu.

Legenda Fiorentine o Joviću: Luka ima karakter i kvalitet!

Foto: Starsport

Srpski napadač Luka jović

Napadač Real Madrida, Luka Jović naredne nedelje trebalo da napusti prestonicu Španije privremeno i preseli se na jednogodišnju pozajmicu u Fiorentinu.

Poznato je da će "kraljevski klub" plaćati polovinu plate reprezentativca Srbije, ali tim iz Firence neće imati pravo otkupa.

 

 

O dolasku nekadašnjeg špica Crvene zvezde na stadion "Artemio Franki" govorio je i Frančesko Ćićo Gracijani, bivši as "ljubčastih" i deo generacije reprezentacije Italije koja je pre 40 godina bila prvak sveta na Mundijalu u Španiji.

Luka mi se uvek dopadao. Ima karakter i kvalitet. Ne treba da vas zavara poslednji period u Real Madridu, pravi Jović se video u Ajntrahtu i sa njim navijači Fjorentine mogu da sanjaju - kaže Gracijani.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Navijači Fiorentine

Momka iz Bijeljine već su krenuli da stavljaju u grupu golgetera koji su nosili dres Fiorentine, od Amarilda i Batistute, preko Đilardina i Tonija do Vlahovića. 

U Toskani od Luke očekuju mnogo, a sa njim rastu epiteti u Seriji A i Ligi konferencija.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović u dresu Fiorentine

To što je aktuelni prvak Evrope zabranio otkup, može se protumačiti da u redovima "Los Blankosa" veruju da će Jovića jedna sezona na Apeninima i Mundijal u Kataru vratiti u najbolju formu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading