Šansa za Radonjića? Proslavljeni Hrvat novi trener Marseja! (FOTO)

Autor:

Sport

04.07.2022

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja se vratio u najveći francuski klub posle pozajmice u Benfiki, a ugovor sa Olimpikom ima do 30. juna 2023. godine.

Šansa za Radonjića? Proslavljeni Hrvat novi trener Marseja! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Nemanja Radonjić

Reprezentativac Srbije Nemanja Radonjić (26) vratio se u Olimpik iz Marseja posle neuspešne pozajmice u Benfiki.

Nišlija je prošle sezone odigrao jednu utakmicu za najveći francuski klub, a potom upisao 11 mečeva i jedan pogodak u redovima portugalskog velikana.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nemanja Radonjić u dresu Marseja

Ofanzivni fudbaler vratio se na jug Francuske gde ima ugovor do 30. juna 2023. godine i na Velodromu dočekaće ga novi trener.

Proslavljeni hrvatski fudbaler Igor Tudor (44) preuzeo je Marsej i potpisao ugovor do kraja sezone 2023/24, a zauzeo je mesto Horhea Sampaolija, koji je otišao zbog neslaganja sa upravom.

 

 

Igor dolazi iz Verone gde je radio od septembra 2021. do maja 2022. i Darko Lazović, Ivan Ilić i saigrači su Seriju A završili kao deveti na tabeli.

Tudor je trenersku karijeru počeo u matičnom splitskom Hajduku, a potom je radio u PAOK, Karabuksporu, Galatasaraju, dvaput u Udinezeu, potom ponovo u rodnom gradu, Juventusu (asistent) i pomenutoj Romi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading