Odbojkaši kao musketari: Prava drama na aerodrom u Minhenu!

Autor: Marija STEFANOVIĆ

Sport

05.07.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi za jednog, jedan za sve, "orlovi" odbili da uđu u avion dok se ne ukrcaju i sedmorica saigrača koja su zakasnila na gejt zbog pasoške kontrole.

Odbojkaši kao musketari: Prava drama na aerodrom u Minhenu!

Foto: OSSRB

Odbojkaši Srbije na pisti

Odbojkaši Srbije pretrpeli su pravu dramu na pisti u Minhenu! Naime, naša reprezentacija doputovala je u nedelju uveče u Gdanjsk, gde će igrati na turniru B grupe 3. sedmice Lige nacija, ali njihov put od Beograda preko Nemačke nije prošao bez problema.

Zbog velikog kašnjenja aviona kojim su "orlovi" putovali od Beograda do Minhena, malo je falilo da deo tima ostane na aerodromu "Franc Jozef Štraus" i ne poleti za Poljsku. Prvobitno kašnjenje pri poletanju s Aerodroma "Nikola Tesla" jer avion nije došao na vreme dovelo je do toga da srpski odbojkaši moraju da trče po hodnicima aerodroma u Minhenu da bi stigli na let za Gdanjsk. U celoj toj gužvi sedmorica igrača i članova stručnog štaba nije stigla na vreme do gejta, dok je ostatak tima uspelo da prođe pasošku kontrolu i na vreme stigne do letelice na pisti.

Međutim, kada su oni shvatili da bi avion mogao da poleti bez njihovih saigrača, odbojkaši predvođeni trenerom Igorom Kolakovićem odbili su da uđu u avion i ostali su na pisti po musketarskoj paroli "Svi za jednog, jedan za sve". Usledili su pregovori selektora Srbije i kapetana aviona Larsa dugi 40 minuta, objašnjeno mu je da naši momci nisu krivi za kašnjenje, već da je problem napravila njihova kompanija. Nakon toga je pilot naredio da se gejt ponovo otvori da bi srpski odbojkaši, tačnije njih sedmorica, mogli da uđu u avion.

Tim-menadžer Aleksa Brđović je na kraju poklonio majicu Srbije kapetanu Larsu, s kojim se fotografisao i selektor Kolaković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading