Kartao se do zore, pio, pušio... Slovenci osuli DRVLJE I KAMENJE po Robiju!

Autor:

Sport

02.07.2022

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prekipelo im zbog ponašanja hrvatskog stručnjaka.

Kartao se do zore, pio, pušio... Slovenci osuli DRVLJE I KAMENJE po Robiju!

Foto: Starsport

Robert Prosinečki

Robert Prosinečki, legenda Crvene zvezde, završio je misiju u Ljubljani, posle samo tri meseca rada. Hrvat je zakazao konferenciju za medije, na kojoj je trebalo da saopšti da li će i dalje trenirati Olimpiju, ali su ga "Zmajčeci" preduhitrili otkazom, uz burno saopštenje koje prenosimo u celosti:

Robert Prosinečki je za 13 časova zakazao konferenciju za novinare, na kojoj će da govori o dešavanjima tokom proteklih nekoliko nedelja. Međutim, pre toga Olimpija želi da iznese svoju stranu priče.

Robert Prosinečki je bio igrač top klase, ali danas živi život kakav je imao i ranije. Ne želi da bude uzor igračima i poštuje klupsku filozofiju i vrednosti. Kada je klub obelodanio njegov odlazak, pojavilo se, iz sata u sat, mnogo spekulacija i komentara.

Ono što niko ne zna jeste da je trenerski tim igrao karte (skoro svaki dan) do četiri ujutru, uz konzumaciju alkohola i cigareta tokom treninga. Takođe, Prosinečki je kao trener neodgovorno odgađao ili čak otkazivao treninge. Tako je otkazao trening dva dana pre kraja priprema bez konsultacija sa predsednikom ili direktorom kluba.

Iz naše perspektive, sve ove činjenice bile su dovoljne da se raziđemo sa trenerom koji ovako radi u jednom prvoligašu. Međutim, želimo da ostavimo prošlost iza sebe i da gledamo u budućnost.

Danas, 2. jula, predsednik kluba Adam Delius dogovorio je saradnju sa novim trenerom koji ima dovoljno iskustva u Evropi i koji je orijentisan na dobre stvari. Klub će u ponedeljak ujutru predstaviti javnosti novog trenera i njegov tim - naveo je klub sa stadiona "Stožice".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading