"Silovala su me trojica zaposlenih u Fudbalskom savezu!" Ispovest reprezentativke Vere o HORORU koji je prošla

Autor:

Sport

02.07.2022

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored činjenice da je od navedenog događaja proteklo punih 35 godina, nekadašnja holandska fudbalska reprezentativka i danas trpi posledice onoga što je proživela.

"Silovala su me trojica zaposlenih u Fudbalskom savezu!" Ispovest reprezentativke Vere o HORORU koji je prošla

Foto: Twitter.com/Vera Pauw

Holandski fudbal potresa veliki skandal.

Legendarna fudbalerka ove zemlje Vera Pauv nakon decenija ćutnje, odlučila je da progovori i javnosti iznese ono što joj se dogodilo u pereiodu dok se aktivno bavila fudbalskom igrom.

Naime, danas pedesetdevetogodišnja Vera Pauv otkrila je da su je pre tri i po decenije, dok je bila reprezentativka ove zemlje silovala trojica zaposlenih u Fudbalskom savezu Holandije.

Ova infomracija podigla je veliku buru u holandskom fudbalu i čeka se reakcija okalne policije, a tim povodom oglasio se i Fudbalski savez Holandije:

- Fudbalski savez Holandije veoma je šokiran iskustvima iz prošlosti o kojima nam je pričala Vera. Priznajemo greške koje su identifikovane, to nije smelo da se dogodi. Vera nije mogla da ima bezbednost na radnom mestu.

 

 

Nakon iznešene istine u javnosti, Vera Pauv je izjavila:

- Čuvala sam tajnu od sveta 35 godina. Od moje proodice, saigrača, igrača, kolega, a sada mogu da priznam i od sebe. Držala sam zlostavljanje u tajnosti. Dozvolila sam da sećanje utiče na moj život, da kontroliše i dominira mojim osećanjima, da me svakodnevno ispunjava bolom i mukom. Mnogi me vide kao čvrstog menadžera, ženu koja se u muškom svetu penje do vrha. To ne može biti dalje od istine. Ovo sam ja, nadam se da ću moći da nastavim da živim bezbedno.

Foto: Twitter.com/Vera Pauw

Vera Pauv sa igračicama i saradnicima u reprezentaciji Severne Irske

 

Vera Pauv je bila holandska reprezentativka u periodu od 1984. do 1998. godine, a po prestanku aktvnog igranja fudbala posvetila se trenerskom pozivu. Trenutno obavlja funkciju selektora ženske fudbalske reprezentacije Severne Irske, a pre toga je predvodila reprezentacije Škotske, Holandije, Rusije i Južne Afrike.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading