Bizaran otkaz za legendu Zvezde! Prosinečki popio pedalu u Olimpiji!

Autor:

Sport

01.07.2022

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno!

Bizaran otkaz za legendu Zvezde! Prosinečki popio pedalu u Olimpiji!

Foto: Starsport

Bivši strateg i legenda Crvene zvezde Robert Prosinečki više nije trener ljubljanske Olimpije. Razlog tome je kako se navodi to što popularni "Robi" nije znao da nabroji sve igrače sa kojima raspolaže.

Adam Delius, predsednik kluba iz prestonice Slovenije, govorio je o prekidu saradnje sa hrvatskim trenerom:

- Kada sam dolazio, obećao sam da će Olimpija imati četiri-pet reprezentativaca. Cilj je bio jasan, da se pojačamo slovenačkim fudbalerima. Nažalost, previše smo se fokusirali na jednu zemlju. Prosinečki je više puta rekao da će, ako ne dobije nekog igrača, dati ostavku ili otići. Time su stavili pritisak na mene, a takvih je događaja bilo dosta – započeo je Delius pa nastavio:

 

 

– Bio sam srećan što sam angažovao trenera (Prosinečki) koji će dugoročno voditi Olimpiju. Postavio sam mu i ozbiljno pitanje ko je najbolji igrač U17, U16 u klubu. On to nije znao. Mladi igrači ga uopšte nisu zanimali. Bio sam na treninzima, poznajem ga. Čini mi se da stručni štab nema isti interes kao klub. Ja sam birao trenera, tako da preuzimam ovu odgovornost na sebe.

Predsednik Olimpije je otkrio zašto ne može da sarađuje sa legendom Crvene zvezde, Robertom Prosinečkim.

– Juče pre prijateljske utakmice bilo je puno pitanja ko će igrati i ko će biti trener. Ne mogu da radim čovekom koji na mene vrši takav pritisak. Nije pošteno da se onda pritisak prebacuje na klub. Ako neko ne ispuni očekivanja, to je jedno. Tu je i pitanje pravednosti. Bez obzira na moju odluku, klub će postojati još dugi niz godina. Bitno je da radimo korektno i sa jasnim ciljevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading