Bori se kao lav: Siniša Mihajlović je zbog opake bolesti ponovo morao u bolnicu, ali je jedna fotografija zadivila sve! (FOTO)

Autor:

Sport

02.07.2022

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba se nastavlja...

Bori se kao lav: Siniša Mihajlović je zbog opake bolesti ponovo morao u bolnicu, ali je jedna fotografija zadivila sve! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Legendarni Siniša Mihajlović ponovo je morao zbog zdravstvenih problema da se podvrgne bolničkom lečenju, prenosi italijanska "Republika" i ta informacija je svakako zabrinula sve ljubitelje sporta u svetu.

Međutim, njegova supruga Arijana Mihajlović, ubrzo je na društvgenoj mreži Instagram objavila fotografiju koja po ko zna koji put pokazuje i dokazuje koliko je Siniša Mihajlović borac, a mnogi su prokomentarisali i da je neuništiv.

 

 

Naime, na fotografiji se vidi legendarni srpski fudbaler i trener kako drži govor fudbalerima svog kluba, Bolonje, a igrači ga pomno prate.

Uz fotografiju, Arijana je napisala:

- Ti si slika i prilika strasti da se radi i strasti ka fudbalu, šta god drugi rekli. Ti si borac.

Treba napomenuti da se Siniša Mihajlović prvi put susreo sa opakom bolešću 2019. godine, a u martu ove godine je iz istog razloga već proveo više od mesec dana u bolnici. Nakon nove hospitalizacije nije poznato kakvo je trenutno zdravstveno stanje srpskog stručnjaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
NAVIJAC

02.07.2022 09:20

Sta se zanosi ,COVECE smiri se vise. Uzivaj u setnji ,putovanja egzotike Mani se stresa I stresnog sporta ! Uzivaj u zivotu ne budi rob