Voditeljka RTS-a sva u MODRICAMA, uživo vodila program: Ivana Milenković u mini haljini pokazala i previše! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.07.2022

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka RTS-a pokazala izvajane noge, a modrica je svima privukla pažnju.

Voditeljka RTS-a sva u MODRICAMA, uživo vodila program: Ivana Milenković u mini haljini pokazala i previše! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Voditeljka jutarnjeg programa na RTS-u, Ivana Milenković nakon što se vratila sa odmora, gledaoce jutarnjeg programa šokirala je potezom, jer je na svoje vitko telo, navukla prekratku i provokativnu kombinaciju.

Naime, sveže preplanula Ivana Milenković pojavila se u mini haljini puder boje, sa karnerima koji su padali preko ramena.

Republika

Foto: Instagram.com

Ivana Milenković RTS

 

Ivana se snimala sa fudbalskom loptom, jer je najavljivala Svetsko prvenstvo u fudbalu. Međutim, gledaocima jutarnjeg programa je privukao jedan detalj, koji im je rasplamsao maštu Kako su njene izvajane noge bile u prvom planu, njeni pratioci primetili su modricu i odmah počeli da komentarišu.

Republika

Foto: Instagram.com

Ivana Milenković voditeljka RTS u miniću

 

"A modrice dobila od krampona", "svako pojavljivanje na TV-u ti sve lepša i lepša", "kakve noge, au", samo su neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Kavabunga

02.07.2022 10:05

Ivana je odgovorila na komentar da je modricu zaradila dok je skijala na vodi: "don_dobrilo ...a modrice dobila od krampona 😂 3d ivanamilenk0vic @don_dobrilo Od skijanja na vodi. Pad može da bude nezgodan. Probajte pa ćete videti. 😉"