Andrej srušio Zvezdu u Sloveniji: Ivanić se obrukao, a povrede žestoko zabrinule Stankovića! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.06.2022

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli na pripremama izgubili od vicešampiona Slovenije.

Andrej srušio Zvezdu u Sloveniji: Ivanić se obrukao, a povrede žestoko zabrinule Stankovića! (VIDEO)

Foto: Starsport

Strahinja Eraković

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su prvi poraz na pripremema u Sloveniji i to u poslednjoj odigranoj utakmici.

Bolja od crveno-belih bila je ekipa Kopara koja je slavila rezultatom 1:0.

Treba istaći da je ekipa Dejana Stankovića bila oslabljena neigranjem Milana Pavkova, Ohija Omoižuanfa i Nenada Krstičića, što je pre utakmice potvrdio sportski direktor kluba Mitar Mrkela.

Sve je bilo idealno u Sloveniji do juče kada su se na treningu povredila trojica igrača. Tu su Krstičić, zatim Ohi i Pavkov. Nadamo se da povrede nisu teže prirode. Čekamo da vidimo rezultate magnetne rezonance - rekao je Mrkela za "TV Arena sport".

Jedini gol na meču postigao je Andrej Kotnik u 51. minutu, kada je preciznim udarcem sa nekih 20-ak metara zatresao mrežu Milana Borjana.

Ipak, sve je moglo da bude drugačije da je Mirko Ivanić u 29. minutu iskoristio najveću šansu na meču, kada sa peterca nije uspeo da zatrese mrežu.

Šampion Srbije je meč odigrao u sledećem sastavu:

Borjan (od 66. Popović) - Pićini (od 84. Bakajoko), Eraković, Dragović (od 84. Leković), Rodić (od 46. Gobeljić) - Sanogo, Kanga (od 59. Nikolić), Kangva (od 46. Ibrahim) - Bukari (od 46. Ben), Ivanić (od 84. Živković), Katai (od 66. Lučić).

Podsetimo, Zvezda je prethodno odigrala dve kontrolne utakmice u Sloveniji. Četa Dejana Stankovića je prvo pobedila Bravo posle preokreta, a potom je odigrala nerešeno protiv Domžala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading