Zvezda zove: Ko kupi sezonsku ulaznicu, ostvaruje šest veoma bitnih benefita!

Autor:

Sport

30.06.2022

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćeno veliko interesovanje vlada kada je reč o sezonskim kartama za narednu takmičarsku godinu, a svako ko se odluči da obezbedi godišnju ulaznicu, ostvaruje i posebne benefite koje mu ona donosi.

Zvezda zove: Ko kupi sezonsku ulaznicu, ostvaruje šest veoma bitnih benefita!

Foto: Starsport

Pred Crvenom zvezdom je jedna od najvažnijih sezona u poslednjih nekoliko godina, s obzirom na to da će šampion Srbije na kraju predstojeće sezone izboriti plasman direktno u grupnu fazu najelitnijeg klupskog fudbalskog takmičenja u Evropi. Armija vernih zaljubljenika u crveno-bele boje i ovog puta je prepoznala pravi trenutak, što potvrđuje i činjenica da neverovatno interesovanje vlada za kupovinu sezonskih karata. 

- Već do sada, prodat je izuzetno veliki broj ulaznica, što je po ko zna koji put pokazalo da su navijači uvek vetar u leđa našim prvotimcima. Uz sezonsku kartu, imaćete priliku da bodrite Zvezdu u pohodu na novu titulu, a sigurni smo da ćemo se na kraju svi zajedno radovati novim uspesima našeg voljenog kluba - navodi se na klupskom sajtu.

Pored toga, svako ko se odluči za kupovinu godišnje ulaznice ostvaruje određene benefite, kao što su:

1.Rezervisano mesto
2.Sezonske karte važe za oba kola kvalifikacija za UEFA takmičenja
3.Pravo preče kupovine paketa grupne faze UEFA takmičenja sa popustom (popust je 30%)
4.Pravo preče kupovine karata za prolećnu sezonu UEFA takmičenja
5.Niža cena naredne sezone
6.Prioritet pri manjem kapacitetu

- Nema sumnje da će se broj aktivnih članova uvećavati iz dana u dan, na čemu naš klub posebno radi. Pokazatelj toga jesu i upravo ovi benefiti, na koje ostvaruju pravo svi oni koji imaju aktivnu sezonsku kartu, a njih je već sada mnogo. Jedno je sigurno – očekuje nas nezaboravna sezona, a vi budite uz Crvenu zvezdu uvek i u svakom trenutku - zaključuje se na sajtu Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading