Uspeh nagrađen: Rašović još tri godine u Arabiji

Autor:

Sport

30.06.2022

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk ostaje trener Al Fejhe.

Uspeh nagrađen: Rašović još tri godine u Arabiji

Foto: Foto Al Feyha

Vuk Rašović trener Al Fejhe do 2025. godine

Nedavno su iz Saudijske Arabije stigle lepe vesti, kada je klub Al Fejha osvojio prestižno takmičenje Kup kralja.

Uspeh se ceni i posle mesec dana pregovora srpski trener Vuk Rašović nastavlja svoju odiseju u malom, ali uspešnom klubu.

Čelnici tima su zaista sve uradili da zadrže trenera, koji je od malog kluba napravio veliki. I ugovor je produžen, novi potpis pao je na čak tri godine, što se retko viđa u fudbalskom svetu.

Republika

Foto: Promo

Vuk Rašović sa trofejem Kupa kralja

Predsednik kluba Abdela Adani, sijao je od sreće posle potpisa srpskog stručnjaka na novi ugovor.

- Najvažnije je kada su svi zadovoljni. Baš to je slučaj u mom klubu Al Feyha. Napravili smo tim, koji se sjajno uigrao i koji je poštovan od ekipa, koje imaju po nekoliko puta veće budžete od našeg. Igrali smo sjajno i pred polufinale Kupa kralja, pričao sam sa ljudima iz stručnog štaba i bio sam siguran da možemo da osvojimo pehar. Usledile su dve pobede i sve ostalo je istorija - istakao je nekadašnji trener Partizana, Dinama iz Minska i klubova iz Emirata, Al Dafre i Al Vahde, sada uspešni strateg Al Fejhe iz Saudijske Arabije.

Republika

Foto: Promo

Vuk Rašović sa trofejem Kupa kralja

Grad Al Madzma, ima samo 45.000 stanovnika ali živi za fudbal. Ugovore su produžili i naši treneri, koji su i do sada bili u stručnom štabu (Ljubiša Ranković, Đorđe Pantić , Rudolf Marčić i Vladan Popović).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading