Zvezda "Građana" partijala u gradu greha: Pijani Griliš spiskao 100.000E u Vegasu!

Autor:

Sport

20.06.2022

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džek, njegovi prijatelji i starlete popili 116 boca šampanjca.

Zvezda "Građana" partijala u gradu greha: Pijani Griliš spiskao  100.000E u Vegasu!

Foto: Tanjug/AP

Kada novac udari u glavu... Džek Griliš (26), napadač Mančester sitija i jedan od najskupljih fudbalera sveta, spiskao je malo manje od 100.000 evra partijajući u Las Vegasu tokom letnje pauze. Engleski igrač je u Gradu greha snimljen u vidno alkoholisanom stanju u tri sata posle ponoći, a, navodno, u noćnom klubu je potrošio basnoslovnu sumu novca na VIP usluge.

Izvor tamošnjih medija otkrio je da su Griliš, njegovi prijatelji i polugole starlete popili čak 116 boca šampanjca. Ukupan ceh u provodu u okviru ekskluzivnog hotela "Kosmopolitan rizort" u Las Vegasu bio je tačno 96.000 evra.

 

 

Džek je bio razuzdan i nakon osvajanja titule "građana" nedavno. Taj uspeh je slavio na Ibici u društvu Kloi Šaloner, TV zvezde koja se s drugaricom i fudbalerom zabavljala u privatnom delu kluba rezervisanom samo za bogate i slavne.

Podsetimo, Džek Griliš je najskuplje pojačanje Sitija dosad i plaćen je 117 miliona evra Aston Vili. Odigrao je 39 utakmica u svim takmičenjima, postigao je šest pogotka, uz četiri asistencije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading