Dvoje dece panično trčalo i tražilo pomoć! Detalji utapanja mlade majke (38) na Zlatarskom jezeru!

Autor:

Hronika

20.06.2022

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana M. (38) utopila se danas oko 17 sati u Zlatarskom jezeru kod mesta Kokin Brod.

Dvoje dece panično trčalo i tražilo pomoć! Detalji utapanja mlade majke (38) na Zlatarskom jezeru!

Foto: youtube.com/Vecernje novosti

Tragedija se dogodila u mestu zvanom Kokića strane, na desnoj obali Zlatarskog jezera, gde je prema rečima poznavaoca jezera obala veoma strma i gde bukvalno na metar počinje velika dubina.

Bojana M. je na obali bila sa dvoje dece, koja su takođe neplivači, od kojih jedno prema saznanjima Kurira ima 12, a drugo 15 godina. Kad su videli da majke nema, deca su istračala do puta koji vodi od Kokinog broda ka Jasenovu odnosno do kamp kućica panično tražeći pomoć.

Nekoliko ljudi odmah je sišlo, ali Bojanu nisu uspeli da nađu.

Nastradala žena je rodom iz jednog novovaroškog sela. Do pre nekoliko godina živela je u Ljuboviji gde je bila udata, međutim, posle smrti supruga vratila se u rodno selo i radila u Kokinom brodu.

Sutra se očekuje dolazak Žandarmerije i ronilaca koji će pokušati da pronađu telo.

Inače, Zlatarsko jezero, koje je nastalo 1963. godine izgradnjom brane u Kokinom Brodu, poznato je po velikom broju utapanja i retko koja godina prođe da neko, naročito u letnjim mesecima, ne nastrada odnosno ne utopi se u hladnoj jezerskoj vodi.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading