TRESE SE OSTRVO: Kao i u Srbiji o šampionu odlučuje poslednje prvenstveno kolo, ili možda ipak ne – Računica od koje već boli glava!

Autor:

Sport

20.05.2022

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju 22. maja sve oči fudbalskog sveta biće usmerene ka Ostrvu.

TRESE SE OSTRVO: Kao i u Srbiji o šampionu odlučuje poslednje prvenstveno kolo, ili možda ipak ne – Računica od koje već boli glava!

Foto: Tanjug/AP

Pep Gvardiola

Nakon susreta poslednjeg 38. kola Premijer lige biće poznat i novi šampion Engleske, a o nosiocu trofeja odlučivaće se u Mančesteru i Liverpulu.

Ekipa trenera Pepa Gvardiole koja ima bod prednosti u odnosu na jedinog konkurenta, ekipu Liverpula, na "Etihadu" dočekuje Aston Vilu i jasno je da pobedom obezbeđuje novu titulu šampiona Engleske.

Sa druge strane "Redsi" očekuju senzaciju u Mančesteru, da klub iz Birmingema stigne makar do jednog boda, čime bi Jirgen Klop mogao trijumfom u susretu sa Vulvsima da ostvari neočekivano i stigne do titule. 

Međutim, da li je baš tako...

U nekim "ludim" kombinacijama moglo bi se dogoditi i da Engleska u nedelju ne dobije šampiona.

Naime, ukoliko Mančester siti na svom terenu doživi istorijsku katastrofu i izgubi od Aston Viel rezultatom 6:0, a da na drugoj strani Liverpul i Vulvsi odigraju nerešeno 5:5, obe ekipe će imati ne samo isti broj bodova (90), već i identičan gol koeficijent (96:30), pa bi o novom šampionu Engleske odlučivala majstorica.

Da li je ovakav epilog uopšte moguć i u najluđim snovima?

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading