Srpska fudbalska javnost ga ne pamti po dobrom: Granit Džaka se našao na meti kriminalističke agencije Velike Britanije!

Autor:

Sport

18.06.2022

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Arsenala, Granit Džaka, kojeg srpski ljubitelji fudbala ne pamte po dobrom, našao se u centru medijske pažnje na Ostrvu.

Srpska fudbalska javnost ga ne pamti po dobrom: Granit Džaka se našao na meti kriminalističke agencije Velike Britanije!

Foto: Tanjug/AP

Granit Džaka

Naime, Nacionalna kriminalistička agencija Velike Britanije pokrenula je istragu protiv švajcarskog reprezentativca zbog sumnjivog žutog kartona zaradenog u samom finišu susreta protiv ekipe Lidsa koji je odigran polovinom decembra prethodne godine.

Kako se saznaje, tokom susreta neimenovana osoba putem onlajn klađenja uplatila je neverovatnu sumu od čak 52.000 funti da će Švajcarac albanskog porekla u poslednjih deset minuta navedenog susreta zaraditi javnu opomenu. Ta cifra navela je Fudbalsku asocijaciju Engleske da posumnja da nešto nije u redu budući da je Džaka u 86. minutu zaradio žuti karton i toj osobi doneo zaradu od oko 250.000 funti.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Granit Džaka

 

Treba napomenuti da je Džaka javnu opomenu zaradio pri vođstvu njegove ekipe rezultatom 4:1 i to tako što je odugovlačio sa izvođenjem slobodnog udarca, stajavši pored lopte gotovo pola minutai sama ova činjenica još više je izazvala sumnju nadležnih struktura FA.

Granit Džaka je srpskoj sportskoj javnosti ostao u sećanju nakon susreta između naše selekcije i reprezentacije Švajcarske na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine kada je provocirao naše fudbalere pokazivanjem simbola „velike Albanije“.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading