Na treninge ga je dovozila supruga, i to HELIKOPTEROM! Brazilac o Anćelotiju: Karlo je izgledao kao Džejms Bond (FOTO)

Autor:

Sport

06.06.2022

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karlo Anćeloti završio je sezonu u Real Madridu kao prvak Španije i osvajač Lige šampiona. Italijan je uspehom u Primeri postao jedini trener koji je osvojio makar po jednu titulu u svakoj od liga petica.

Na treninge ga je dovozila supruga, i to HELIKOPTEROM! Brazilac o Anćelotiju: Karlo je izgledao kao Džejms Bond (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Karlo Anćeloti

Legendarni italijanski fudbalski trener Karlo Anćeloti (62) prošlog leta se vratio u Real Madrid, a godinu dana kasnije osvojio je pehar prvaka Španije i Ligu šampiona.

Popularni "Don Karlo" pokorivši Pirineje postao je jedini strateg u istoriji sa titulama u svim ligama petice. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Igrači Real Madrida slave sa Karlom Anćelotijem

Naravno, kako to obično biva, uspesi se moraju proslaviti, a jedan detalj posle osvojene Primere u otvorenom autobusu tokom vožnje ulicama prestonice Španije privukao je pažnju.

Naime, Karleto je slavio sa tompusom u rukama i đuskao u društvu svojih pulena, ali to nije najbolje što je čuveni Italijan pokazao.

 

 

Alešandre Pato (32), brazilski napadač iz redova Orlando sitija prisetio se situacija sa Anćelotijem koji ga je trenirao u Milanu od 2007. do 2009. godine.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Alešandre Pato u dresu Milana

- Videli ste njegovu sliku na autobusu u Madridu sa tompusom? Pa, u Milanu je na treninge dolazio helikopterom! Živeo je u Parmi, a njegova supruga znala je da vozi helikopter. Izlazio bi iz njega kao Džejms Bond. Ako iko živi sa stilom, to je Karlo Anćeloti - rekao je Pato.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading