CRVENO-BELA DOMINACIJA: Zvezda RAME UZ RAME sa Realom, BOLJA od Bajerna i Milana - I Dinamo Zagreb IZA Stankovićeve ČETE!

Autor:

Sport

23.05.2022

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije petom uzastopnom titulom šampiona Srbije došao do 33. trofeja nacionalnog prvaka.

CRVENO-BELA DOMINACIJA: Zvezda RAME UZ RAME sa Realom, BOLJA od Bajerna i Milana - I Dinamo Zagreb IZA Stankovićeve ČETE!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju su pobedili Voždovac sa 3:1 u poslednjem kolu Superlige i tako po peti put uzastopno postali šampioni Srbije. 

Crveno-beli su tako došli do 33. trofeja u najboljeg u našoj zemlji i po tom učinku imaju više titula od brojnih aktuelnih prvaka Liga petica, ali i svih bivših država Jugoslavije.

Republika

Foto: Starsport

 

Primera radi, Mančester siti je osvojio titulu šampiona Engleske i došao do osmog pehara, Milan u Italiji do 19, a Pari Sen Žermen do jubilarnog desetog u Francuskoj.

Bajern Minhen je blizu beogradskog velikana pošto je na 32 titule, a jedini od klubova iz Liga petice, više od nekadašnjeg evropskog i svetskog šampiona ima Real Madrid sa 35 pehara u Španiji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Deo fudbalera Real Madrida slavi 35. titulu šampiona Španije

Izabranici Dejana Stankovića gospodare i regionom pošto imaju više titula od svih šampiona bivših država Jugoslavije.

Zagrebački Dinamo po 23. put najbolji je u Hrvatskoj, a Maribor po 16. put u Sloveniji. U Crnoj Gori se na tron vratila Sutjeska po peti put, a Zrinjski iz Mostara u Bosni i Hercegovini po sedmi put. 

 

 

U Makedoniji se dogodio istorijski trenutak pošto je Škupi došao do prve titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading