OTKRIVEN RAZLOG RASKOLA OCA I ĆERKE: Evo šta je prethodilo NEMILOJ SITUACIJI, glumica i Milan Štrljić u sukobu?! ZA SVE JE ONA KRIVA, uzela ga je pod svoje? (FOTO)

Autor:

Zabava

23.05.2022

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Štrljić, kako se spekliše ne razgovara sa svojim oocem dugi vremenski period.

OTKRIVEN RAZLOG RASKOLA OCA I ĆERKE: Evo šta je prethodilo NEMILOJ SITUACIJI, glumica i Milan Štrljić u sukobu?! ZA SVE JE ONA KRIVA, uzela ga je pod svoje? (FOTO)

Foto: yotube.com/Grand Magazin Tv Grand

Kako se spekuliše Iva Štrljić sa svojim ocem Milanom, poznatim glumcem godinama nE razgovara, a za sve je kako se šuška kriva maćeha.

Druga supruga Milana Štrljića čvrst je oslonac glumcu i neko zbog koga je on, kako štampa piše, u lošim odnosima sa ćerkom iz prvog braka Ivom Štrljić

Nakon raspada prvog braka sa balerinom Slavicom, sa kojom ima dvoje dece, glumac Milan Štrljić sreću je pronašao kraj druge žene. Sa njom je takođe dobio dete. Dečaku je dao ime Fran i ne štedi se kada za medije o njemu govori, posebno o tome da je ljubitelj engleskog i japanskog jezika, ali i borilačkih veština. Franovom odgajanju druga supruga Milana Štrljića i umetnik potpuno su se posvetili, a veruje se da je zbog svoje nove porodice on, nažalost, zapostavio dvoje mezimaca iz Beograda, piše Story.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 Kraj druge izabranice pronašao je spokoj, podršku i sreću i nije želeo to da menja. Govorio je da ga je viša fizioterapeutkinja Daša uzela pod svoje, te da bez nje ne može da zamisli svoj život.

- Bez supruge Daše ništa ne bih mogao da uradim. Ona je moj čvrst oslonac i daje mi mir. Smatram da je za dve i po decenije dug brak potrebno razumevanje, podrška ali i mnogo ljubavi– otkrio je glumac koji je u karijeri ostvario brojne antologijske uloge, a svojevremeno je pokrenuo i otvaranje Umetničke akademije u Splitu. U Beograd slabo dolazi, tvrdi da ga saradnici ne zovu, a čini se da srpsku prestonicu ne posećuje ni iz privatnih razloga. Da li je i za to kriva druga supruga Milana Štrljića ili je nešto drugo po sredi, nije još uvek poznato javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading