ODMAH POSLE ODBRANE TITULE: Mrkela bacio Delije u TRANS, najavio DRIM TIM na "Marakani"!

Autor:

Sport

23.05.2022

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se funkcioner prvaka Srbije.

ODMAH POSLE ODBRANE TITULE: Mrkela bacio Delije u TRANS, najavio DRIM TIM na "Marakani"!

Foto: fkcrvenazvezda

Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde, izrazio je zadovoljstvo postignutim rezultatima crveno-belih tekuće sezone, uz poseban osvrt na osvajanje 33. šampionske titule.

Potpuno zasluženo smo šampioni. Bila je izuzetno naporna sezona, imali smo pet bodova zaostatka na polusezoni, ali smo se "skupili" i priredili svim zvezdašima proleće za pamćenje. Činjenica da smo ostvarili 15 pobeda u Superligi, uz remi, dovoljno govori o tome kako smo delovali u prethodnom periodu, ali i kada se sumira čitava godina, svi statistički parametri jasno ukazuju na to da je Crvena zvezda zasluženo prvak. Ono što me posebno raduje je to da smo najefikasnija ekipa u prvenstvu, jer fudbal kom težimo je napadački i mislim da nas je takav rezon vodio do trofeja. Izuzetno smo zadovoljni kvalitetom tima i onim što su igrači pružali ove sezone, kako u prvenstvu, tako i u Evropi, a u četvtak nas čeka i finale kupa, kada verujem da ćemo ponovo biti pravi. Nema odmora za nas, uveliko spremamo letnji prelazni rok i siguran sam da ćemo naredne sezone biti još bolji. Takođe, moram da istaknem da smo izuzetno ponosni na to što su naši i omladinci i kadeti osvojili šampionsku titulu, to je pokazatelj da spremamo i naše talente za sve izazove koji ih čekaju u prvom timu, gde ih već čeka plejada Zvezdine dece koja je prošla taj put - naveo je Mrkela za klupski sajt. 

Podsetimo, klub iz Ljutice Bogdana pokušaće u četvrtak da odbrani "duplu krunu", pošto ih očekuje novi Večiti derbi protiv Partizana na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading