JEDVA ČEKA DA ISTRČI PRED DELIJE! Bura pred kvalifikacije za Ligu šampiona, golman sa Ostrva STIŽE na "Marakanu"?!

Autor:

Sport

22.05.2022

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se uoči mogućeg megdana sa Zvezdom, a posle velikog podviga.

JEDVA ČEKA DA ISTRČI PRED DELIJE! Bura pred kvalifikacije za Ligu šampiona, golman sa Ostrva STIŽE na "Marakanu"?!

Foto: Starsport

Stadion "Rajko Mitić" - dom fudbalera Crvene zvezde

Srpski golman Aleksandar Jovanović imao je izuzetan doprinos na golu Apolona u osvajanju šampionske titule na Kipru, a uoči kvalifikacija za Ligu šampiona istakao je da ne bi imao ništa protiv da ponovo zaigra protiv Crvene zvezde.

Kiprani će put ka eliti startovati od trećeg kola, a bivši čuvar mreže niškog Radničkog smatra da je njegov tim kadar da se suprotstavi crveno-belima, pod uslovom da odbrane pehar u Superligi Srbije.

Mislim da će Zvezda ovojiti titulu i bilo bi lepo da dođemo u Beograd. Sigurno bi Zvezda bila u prednosti, jer ima strašan tim, ali mi smo odlično namontirani i jako nas je teško dobiti. Ako se ne varam imamo tri poraza u celom prvenstvu. Pratim Zvezdu i poštujem je kao jako je veliki klub, ne samo u srpskim već i u balkanskim okvirima. Imam lepa iskustva sa Marakane iz perioda dok sam branio za Radnički iz Niša... Odbranio sam penal Kataiju u 95. minutu i odigrali smo 1:1. Bilo je to 2015. godine. Uvek ću se sećati tog momenta koji mi je možda i okrenuo karijeru i ako bude prilike voleo bih ponovo da mu skinem penal - ispričao je Jovanović za "Mozzartsport", a potom je otkrio zbog čega bi imao dodatni motiv da se pokaže pred "Delijama".

Jasno mi je da kada odeš na Kipar malo pobegneš od očiju javnosti. Voleo bih da me ljudi malo više vide, da imam tih 180 minuta da vide šta mogu. Ako ih bude bilo, daću sve da prođemo. Zvezda je imala ne tako davno loše iskustvo sa Omonijom, pa bi nas sigurno shvatila ozbiljno - dodao je Aleksandar Jovanović, koga ugovor za Ostrvo veže do 2024. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading