Marija Šerifović KONAČNO pokazala DEVOJKU? Zagrlila je i prošetala Pragom! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.05.2022

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović objavila fotografiju sa nepoznatom devojkom, svi se pitaju da li joj je to emotivna partnerka.

Marija Šerifović KONAČNO pokazala DEVOJKU? Zagrlila je i prošetala Pragom! (FOTO)

Foto: ATA Images

Marija Šerifović

Pevačica Marija Šerifović sve manje govori o privanom životu, a temu ljubavnog u potpunosti izbegava, te je tako teško shvatiti kada je u vezi, a kada ne, što znači da Marija ostavlja prostora spekulacijama i nagađanjima.

Republika

Foto: ATA Images

Marija Šerifović krije svoj privatan život

Ona je sada na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju iz Praga, a na njoj je zagrljena sa jednom devojkom, te su se mnogi zapitali da li joj je to nova partnerka.

Uz sliku stoji opis: ''Možeš ti to'', a korisnici društvenih mreža to tumače na različite načine, pa tako jedni misle da je upućena poruka devojci sa fotografije kao podrška, dok drugi smatraju da se odnosi na ponosnu šetnju gradom sa emotivnom partnerkom.

Republika

Foto: instagram.com/serifovic

Marija Šerifović nova objava

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ivaso

22.05.2022 09:59

Marija nije lezbejka,a ne smatra se dovoljno privlacnom za muskarce,pa se odlucila glumiti lezbejku,a samim tim joj muskarci ni ne prilaze.Voli da bude ,,kabadahija,,misli da to mogu biti samo muskarci,pa se tako i ponasa.Mozdaaaaa je probala nekada biti sa zenom,ali je shvatila da to u stvari ne zeli,te da je bolje da bude sama

Doktor

22.05.2022 10:55

Koga više briga šta radi ova žena! Ali, svi znaju za njene sklonosti ka ženama! Zašto joj davati reklamu, pa ovaj list čitaju i madi! Sta oni da misle i treba li takva osoba da vaspitno utiče na njih?

Vuk

22.05.2022 11:09

Bolest neizbalansiranih hormona. Ne treba ih osudjivati ali ni promovisati jer onda nestabilna i nesigurna deca probaju jer misle da je do toga a nije i obeleze se za ceo zivot a cak neki i dignu ruku na sebe. Pricam iz iskustva iz drustva moje dece. Zalosno ali vi novinari morate misliti o tome takodje i da sto manje pisete o tim stvarima. To su intimne stvari uostalom a ne mora se promovisati.

Ja

22.05.2022 11:18

Džaba nas bombarduje ovakvim naslovima, kao da je ovo normalno. Nikada nas nećete ubediti da nešto što je bilo normalno do sada, nije više, zato što nekolicina sada to vidi drugačije. Brak stvori Bog za muškarca i ženu. To je bilo i bice uvek tako.